X-GRIP Gilet - mellény (S-XXL) XG-225*

Gyártó:
Cikkszám:
965338
Gyári cikkszám:
XG-225*

26400.000032

20787.4016

26 400 Ft

Nettó: 20 787 Ft

X-GRIP Gilet - mellény (S-XXL) XG-225*

  • L
  • M
  • S
  • XL
  • XXL
Rendelhető
Rendelhető

X-GRIP Gilet - mellény (S-XXL) XG-225*

Bemutatjuk az X-GRIP Gilet - mellényt, amelyet kifejezetten motorosok számára terveztek. Ez a kiváló minőségű mellény a legmagasabb szintű kényelmet és biztonságot kínálja, hogy minden utazásod biztonságos és élvezetes legyen. A mellény kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek biztosítják a tartósságot és a hosszú élettartamot.

Fő jellemzők:

  • Anyag: Erős és tartós poliészter anyag, amely ellenáll az időjárás viszontagságainak.
  • Méret: S-XXL – változó méretekben kapható, hogy minden motoros megtalálja a számára megfelelőt.
  • Rögzítés: Kényelmes, gyorsan záródó cipzár, amely biztosítja a gyors és egyszerű fel- és levételeket.
  • Kényelem: Ergonomikus kialakítás, amely követi a tested vonalát, biztosítva a mozgásszabadságot.
  • Biztonság: Fényvisszaverő elemek, amelyek növelik a láthatóságot éjszaka és rossz látási viszonyok között.
  • Tároló zsebek: Praktikus zsebek a legszükségesebb dolgok tárolására, mint például a telefon, a kulcsok és a pénztárca.

Ideális minden motoros számára!

Az X-GRIP Gilet - mellény a tökéletes választás minden motoros számára, aki értékeli a biztonságot és a kényelmet. Legyen szó hosszú túrákról vagy mindennapi ingázásról, ez a mellény mindig a legjobb teljesítményt nyújtja. A fényvisszaverő elemek különösen hasznosak az esti órákban vagy gyenge látási viszonyok között, biztosítva, hogy mindig látható maradj az utakon.

Az ergonomikus kialakítás és a különböző méretek lehetővé teszik, hogy a mellényt bármilyen testalkatra és méretre tökéletesen illeszkedjen. A tartós poliészter anyag biztosítja, hogy a mellény hosszú távon is megőrizze minőségét és formáját.

Könnyen karbantartható és tisztítható

Az X-GRIP Gilet könnyen tisztítható és karbantartható, így mindig friss és tiszta maradhat. A CIPZÁRÁS könnyűvé teszi a gyors és egyszerű felvételt, míg a telített, erős anyag ellenáll a mindennapi használatnak.

X-GRIP - A minőség garanciája

Az X-GRIP mindig is híres volt a kiváló minőségű termékeiről, és a Gilet - mellény sem kivétel. A gyártó szigorú minőségellenőrzési eljárásokon keresztül biztosítja, hogy minden egyes termék megfeleljen a legmagasabb elvárásoknak.

Rendeld meg most, és élvezd a biztonságot és kényelmet!

Ne várj tovább! Rendeld meg most az X-GRIP Gilet - mellényt, és tapasztald meg a különbséget, amit a minőség és a kényelem jelenthet a motorozási élményedben. Kattints a vásárlás gombra, és lépj be az X-GRIP világába!

 

#Méret XL
#Méret S
#Méret L
#Méret XXL
#Méret M
Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges