X-GRIP Felni szalag (16'' * 17'' * 19'') zöld XG-2601-*

Gyártó:
Cikkszám:
967459
Gyári cikkszám:
XG-2601-*

3220.72

2536.0000

3 221 Ft

Nettó: 2 536 Ft

X-GRIP Felni szalag (16'' * 17'' * 19'') zöld XG-2601-*

  • 16"
  • 17"
  • 19"
Rendelhető
Rendelhető

Bemutatjuk a X-GRIP Felni szalag-ot, a motoros túrák és versenyzés szerelmeseinek alapvető alkatrészét. Ez a felni szalag, amely elérhető 16'', 17'' és 19'' méretben, kiváló minőségű anyagokból készült, hogy maximális megbízhatóságot és teljesítményt biztosítson.

A XG-2601-* modellszámú felni szalag a X-GRIP gyártótól, a motoralkatrészek piacának egyik vezető szereplőjétől érkezik. A zöld színű felni szalag nemcsak esztétikai előnyökkel bír, hanem kiváló láthatóságot is biztosít, ami különösen hasznos lehet éjszakai motorozás során.

  • Anyaga: Erős és rugalmas anyag, ami ellenáll az időjárás viszontagságainak és a mechanikai sérüléseknek
  • Méretek: Elérhető 16'', 17'' és 19'' méretekben
  • Szín: Zöld, az extra stílus és láthatóság érdekében
  • Modellszám: XG-2601-*

Miért válassza a X-GRIP Felni szalagot?

A X-GRIP termékei a motoros közösség által elismert minőséget és megbízhatóságot nyújtanak. Ezek a felni szalagok kiválóan alkalmazhatók mind szabadidős, mind versenycélokra. Az erős és rugalmas anyag biztosítja, hogy a szalag évekig megőrizze eredeti megjelenését és funkcionalitását.

Kiemelkedő tulajdonságok

A X-GRIP felni szalag egyik fő előnye a könnyű felszerelhetősége. Az egyszerű és gyors telepítési folyamatnak köszönhetően bármilyen motoros egyszerűen és gyorsan felszerelheti a saját motorjára. Emellett a felni szalag kiválóan védi a kereket a sérülésektől, így növeli annak élettartamát is.

Alkalmazási területek

Az X-GRIP Felni szalag számos különböző motoros alkalmazási területen használható. Legyen szó hegyi motorozásról, országúti túrázásról vagy akár versenyzésről, ez a felni szalag minden körülmények között helytáll. Kiváló tapadás és stabilitás jellemzi, így bármilyen terepen biztonságosan használható.

Hogyan kell karbantartani?

A X-GRIP felni szalag nagyon kevés karbantartást igényel. Az anyaga ellenáll a kosznak és a poros környezetnek, így csak alkalmankénti tisztítást igényel egy nedves ruhával. Ha a szalag esetleg megsérül, könnyedén cserélhető újra, hogy mindig a legjobb teljesítményt nyújthassa.

Vásárlói vélemények

Azok, akik már használták a X-GRIP felni szalagot, kifejezetten pozitívan nyilatkoztak róla. Sok motoros kiemeli az egyszerű telepítését és a hosszú élettartamot, valamint a szép, zöld szín miatt kapott dicséreteket. A termék kiváló ár-érték aránya is sokak véleménye szerint kiemelkedik a piacon.

Összefoglalva, a X-GRIP Felni szalag egy kiváló választás minden motoros számára, aki megbízható és nagy teljesítményű alkatrészeket keres a motorjához. Ne habozzon tovább, szerezze be a sajátját még ma, és élvezze a motorozás új szintjét!

#Méret 16"
#Méret 19"
#Méret 17"
Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges