X-GRIP Féktárcsa védő (Fekete * Narancs * Kék * Piros * Ezüst)

Gyártó:
Cikkszám:
965344

52700.00001

41496.0630

52 700 Ft

Nettó: 41 496 Ft

X-GRIP Féktárcsa védő (Fekete * Narancs * Kék * Piros * Ezüst)

  • Fekete
  • Kék
  • Ezüst
  • Narancs
  • Piros
Rendelhető
Rendelhető

X-GRIP Féktárcsa védő - Elérhető Színek: Fekete, Narancs, Kék, Piros, Ezüst

Üdvözöljük webáruházunkban, ahol kiváló minőségű motorkerékpár alkatrészekkel és kiegészítőkkel várjuk Önt. Bemutatjuk X-GRIP Féktárcsa védőnket, amely több színben érhető el: fekete, narancs, kék, piros és ezüst. Ez a termék a motorkerékpárok fékrendszerének hatékony védelmét szolgálja, hogy még a legkeményebb terepen is megőrizhesse fékrendszerének épségét és funkcióját.

Kiemelkedő Védelem

Az X-GRIP Féktárcsa védő tartós és strapabíró anyagból készült, amely képes felvenni a harcot az út közben fellépő kövekkel, törmelékekkel és egyéb káros behatásokkal. Az erős felépítés biztosítja, hogy a féktárcsa védelme hosszú távon is fenntartható.

Stílus és Praktikum

A termék nemcsak védi a féktárcsát, hanem esztétikus megjelenést is kölcsönöz motorkerékpárjának. A különböző színekben elérhető védők lehetővé teszik, hogy a motor színvilágához illeszkedően válassza ki a legmegfelelőbbet. Legyen szó fekete, narancs, kék, piros vagy ezüst változatról, mindegyik stílusos és modern megjelenést biztosít.

Egyszerű Telepítés

Az X-GRIP Féktárcsa védőt egyszerűen és gyorsan telepítheti. Nem szükséges különleges szerszámok vagy szakértelem. A mellékelt részletes utasítások segítségével minden szükséges lépést pontosan követhet, így rövid időn belül élvezheti a termék nyújtotta előnyöket.

Megbízhatóság és Tartósság

Az X-GRIP ismert megbízhatóságáról és tartós termékeiről. Ez a féktárcsa védő sem kivétel. Kiváló minőségű anyagok használatával és a precíz gyártási folyamatok révén hosszú élettartamot biztosít. Legyen szó bármilyen időjárási körülményekről, biztos lehet benne, hogy a féktárcsa védő nem fog cserben hagyni.

Specifikációk

  • Anyag: Magas minőségű műanyag
  • Színek: Fekete, Narancs, Kék, Piros, Ezüst
  • Könnyű és tartós
  • Könnyen telepíthető

Webáruházunk hatalmas választékot kínál, amelyek megfelelnek mind a hobbimotorosok, mind a profi versenyzők igényeinek. Az X-GRIP Féktárcsa védő kiváló választás mindenki számára, aki fontosnak tartja a motorja fékrendszerének maximális védelmét és a menő megjelenést.

Cikkszám: 965344
Gyári cikkszám:
#Szín Piros
#Szín Fekete
#Szín Kék
#Szín Ezüst
#Szín Narancs
Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges
Mások még ezeket a termékeket vásárolták