X-GRIP Fék- és Kuplung Szivattyú Fedél HQV, GASGAS Braktec XG-2625

Gyártó:
Cikkszám:
977551
Gyári cikkszám:
XG-2625

8100.000056

6377.9528

8 100 Ft

Nettó: 6 378 Ft

X-GRIP Fék- és Kuplung Szivattyú Fedél HQV, GASGAS Braktec XG-2625

Rendelhető
Rendelhető

X-GRIP Fék- és Kuplung Szivattyú Fedél HQV, GASGAS Braktec XG-2625 - a motorosok számára egy olyan termék, amely kiemelkedő minőséget, megbízhatóságot és teljesítményt biztosít. Az X-GRIP, mint megbízható gyártó neve már hosszú évek óta garantálja a kiváló motoralkatrészeket és kiegészítőket, amelyek megfelelnek a legmagasabb elvárásoknak is.

Ez a speciális szivattyú fedél különösen a HQV és GASGAS motorokhoz készült, amelyek Braktec XG-2625 szivattyúval vannak felszerelve. Az X-GRIP mérnökei gondoskodtak arról, hogy a termék minden szempontból megfeleljen a motorosok igényeinek, legyen szó versenyről vagy hétköznapi használatról.

Kiemelkedő minőség és tartósság

Az X-GRIP Fék- és Kuplung Szivattyú Fedél anyaga a legjobb minőségű alumínium, amely garantálja a hosszú élettartamot és a kiváló ellenállást a különböző mechanikai hatásokkal szemben. Az alumínium kiváló választás, mert könnyű, ugyanakkor rendkívül erős, így nemcsak megbízható, de a motorkerékpár súlyát sem növeli meg jelentősen.

Innovatív Design

Az X-GRIP termékei mindig is az innovatív designról voltak híresek, és ez a szivattyú fedél sem kivétel. Az ergonómiai szempontok figyelembevételével kialakított forma segíti a könnyebb kezelhetőséget és az egyszerűbb felszerelést. A fedél precíziós megmunkálása hozzájárul a tökéletes illeszkedéshez, így garantálva a szivárgásmentességet és a maximális teljesítményt.

Könnyű telepítés

Az X-GRIP Fék- és Kuplung Szivattyú Fedél telepítése egyszerű, és nem igényel különleges szerszámokat vagy szaktudást. A mellékelt használati útmutató minden lépést részletesen leír, így a motorosok könnyen be tudják szerelni saját maguk.

Kompatibilitás és sokoldalúság

Ez a termék tökéletesen kompatibilis a HQV és GASGAS motorokkal, amelyek Braktec XG-2625 szivattyúval vannak felszerelve. Az X-GRIP gondoskodott arról, hogy a fedél minden szükséges technikai követelménynek megfeleljen, így garantálva a tökéletes működést.

Használat közben nyújtott előnyök

Az X-GRIP Fék- és Kuplung Szivattyú Fedél jelentős előnyöket kínál a motorosok számára. Az alumíniumból készült fedél nemcsak tartós, hanem könnyű is, így nem növeli meg a motorkerékpár súlyát. Az innovatív design nemcsak esztétikus, hanem praktikus is, mivel megkönnyíti a használatot és a karbantartást.

Mindezek mellett, az X-GRIP termékei a legújabb technológiákat és gyártási eljárásokat alkalmazzák, így biztosítva a legmagasabb szintű teljesítményt és megbízhatóságot. Az X-GRIP Fék- és Kuplung Szivattyú Fedél HQV, GASGAS Braktec XG-2625 garantáltan megfelel azon motorosok elvárásainak, akik a legjobbat keresik mind a minőség, mind a funkcionalitás terén.

Ha tehát egy olyan terméket keresel, amely növeli motorod teljesítményét és megbízhatóságát, ne keress tovább. Az X-GRIP Fék- és Kuplung Szivattyú Fedél HQV, GASGAS Braktec XG-2625 az ideális választás számodra.

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges