X-GRIP Egyetlen kerék 19" (Fekete/Ezüst * Fekete/Narancs * Fekete/Kék * Fekete/Zöld) (KTM/HQV * BETA) V1

Gyártó:
Cikkszám:
965342

132000.000033

103937.0079

132 000 Ft

Nettó: 103 937 Ft

X-GRIP Egyetlen kerék 19" (Fekete/Ezüst * Fekete/Narancs * Fekete/Kék * Fekete/Zöld) (KTM/HQV * BETA) V1

  • Fekete/Kék
  • Fekete/Zöld
  • Fekete/Narancs
  • Fekete/Ezüst
  • BETA
  • KTM/HQV
Rendelhető
Rendelhető

X-GRIP Egyetlen kerék 19" (Fekete/Ezüst * Fekete/Narancs * Fekete/Kék * Fekete/Zöld) (KTM/HQV * BETA) V1

Ha kiváló minőségű, megbízható és stílusos keréket keresel motorkerékpárodhoz, az X-GRIP Egyetlen kerék 19" (Fekete/Ezüst * Fekete/Narancs * Fekete/Kék * Fekete/Zöld) (KTM/HQV * BETA) V1 a tökéletes választás számodra. Az X-GRIP nevet nem kell bemutatni a motorozás szerelmeseinek, hiszen a márka folyamatosan a csúcsteljesítmény és a megbízhatóság szinonimája. Az egyedülálló 19 hüvelykes kerék kifejezetten a KTM/HQV és BETA motorkerékpárokhoz lett tervezve, így garantáltan tökéletesen illeszkedik és maximális teljesítményt nyújt.

Kiváló Anyaghasználat és Kialakítás

Az X-GRIP Egyetlen kerék 19" fejlett alumínium ötvözetből készült, amely kimagasló szilárdságot és tartósságot biztosít. Az anyagválasztásnak köszönhetően a kerék rendkívül könnyű, így hozzájárul a motorozási élmény fokozásához és az üzemanyag-hatékonyság javításához.

Stílusos Színválaszték

A vásárlók négy különböző szín közül választhatnak: Fekete/Ezüst, Fekete/Narancs, Fekete/Kék és Fekete/Zöld. Ezek a színek nem csak hogy remekül mutatnak, hanem hozzájárulnak a motorkerékpár egyedi megjelenéséhez is. Akár a klasszikus, elegáns megjelenésre vágysz, akár a sportos, figyelemfelkeltő stílust kedveled, az X-GRIP Egyetlen kerék minden igénynek megfelel.

Kompatibilitás

Az X-GRIP Egyetlen kerék 19" kifejezetten a KTM/HQV és BETA modellekhez lett tervezve, ami biztosítja a tökéletes illeszkedést és a maximális teljesítményt. Az optimális kialakításnak köszönhetően könnyen felszerelhető, így percek alatt átalakíthatod motorodat.

Célzott Teljesítmény

Az X-GRIP egyetlen kerék V1 verziója magas szintű stabilitást és vezethetőséget biztosít, ami különösen fontos, ha változatos terepen motorozol. A kerék kiváló tapadást biztosít, így minden körülmény között magabiztosan irányíthatod járművedet.

Összegzés

Az X-GRIP Egyetlen kerék 19" (Fekete/Ezüst * Fekete/Narancs * Fekete/Kék * Fekete/Zöld) (KTM/HQV * BETA) V1 minden motorkerékpár-rajongónak ajánlott, aki fontosnak tartja a minőséget, a megbízhatóságot és a stílust. A kerék fejlett anyagfelhasználása, kiváló dizájnja és a különböző színválasztékok lehetővé teszik, hogy mindenki megtalálja az igényeinek megfelelő modellt.

Ne habozz, rendeld meg még ma az X-GRIP Egyetlen kerék 19" (Fekete/Ezüst * Fekete/Narancs * Fekete/Kék * Fekete/Zöld) (KTM/HQV * BETA) V1 modellt, és élvezd a motorozás új szintjét!

Cikkszám: 965342
Gyári cikkszám:
#Szín Fekete/Zöld
#Szín Fekete/Ezüst
#Szín Fekete/Kék
#Szín Fekete/Narancs
#Típus KTM/HQV
#Típus BETA
Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges