X-GRIP Dugattyúklipsz Szerszám XG-2662-001

Gyártó:
Cikkszám:
984024
Gyári cikkszám:
XG-2662-001

19699.99997

15511.8110

19 700 Ft

Nettó: 15 512 Ft

X-GRIP Dugattyúklipsz Szerszám XG-2662-001

Rendelhető
Rendelhető

X-GRIP Dugattyúklipsz Szerszám XG-2662-001

Köszöntjük webshopunkban, ahol a legkiválóbb motoralkatrészek és motoros ruházatok széles választékát találja! Büszkék vagyunk rá, hogy bemutathatjuk Önnek a X-GRIP Dugattyúklipsz Szerszám XG-2662-001 termékünket, amely egy igazi csúcstechnológiás eszköz a motoralkatrészek kategóriájában.

Termékjellemzők

  • Gyártó: X-GRIP
  • Modell: XG-2662-001
  • Kategória: Motoralkatrész > Webshop > X-Grip
  • Funkció: Dugattyúklipszek biztonságos és pontos felszerelése könnyedén

Leírás

Az X-GRIP Dugattyúklipsz Szerszám XG-2662-001 a legmagasabb minőségi standardokat teljesíti, ami elengedhetetlen a motoralkatrészek szerelése során. Ez a szerszám kifejezetten a dugattyúklipszek beszereléséhez készült, mely lehetővé teszi, hogy a motor felújítása és karbantartása során garantáltan pontos és megbízható munkát végezhessen.

A terméket ergonomikus kialakítással tervezték, így rendkívül könnyű kezelni még hosszabb munkafolyamatok során is. A precíziós alkatrészeknek köszönhetően a dugattyúklipszek tökéletes pontossággal helyezhetők a megfelelő pozícióba, ami kulcsfontosságú a motor optimális működése szempontjából.

Kiemelkedő Előnyök

  • Tartósság: Az X-GRIP szerszámokat úgy tervezték, hogy hosszú élettartamot biztosítsanak anélkül, hogy a minőségük romlana.
  • Biztonság: A szerszám használata minimalizálja a szerelési hibákat, amely a motor alkatrészeinek sérülését megelőzi.
  • Kényelmes Használat: Ergonomikus design és komoly tervezési erőfeszítések a felhasználóbarát élményért.
  • Pontos Illesztés: A precíziós technológia biztosítja, hogy minden dugattyúklipsz tökéletesen illeszkedjen.

Mire Használható

Ez a szerszám ideális választás minden motorozás rajongónak és profi szerelőnek. Kiválóan használható különböző típusú motorok dugattyúklipszeinek beszereléséhez, legyen szó sportmotorról, túramotorról vagy akár krosszmotorokról. Az X-GRIP Dugattyúklipsz Szerszám XG-2662-001 minden esetben megbízható társ a műhelyben és a garázsban egyaránt.

Amennyiben professzionális szintű motoralkatrész szerszámokat keres, az X-GRIP márkában maximálisan megbízhat. Tekintse meg további termékeinket is a webshopunkban, és találja meg a megfelelő eszközöket motorja karbantartásához!

Vásárlói Vélemények

Ügyfeleink elégedettsége bizonyítja termékeink minőségét. Íme néhány vélemény azok közül, akik már használták az X-GRIP Dugattyúklipsz Szerszám XG-2662-001 modellt:

"Hihetetlenül egyszerű vele dolgozni, és nagyon tartós eszköz. Csak ajánlani tudom mindenkinek!" - János

"A legjobb szerszám, amit eddig használtam a dugattyúklipszek beszereléséhez! Garantálja a pontos illeszkedést." - Péter

Ne habozzon, adja hozzá a kosarához még ma, és tapasztalja meg Ön is az X-GRIP minőséget!

Cikkszám: 984024
Gyári cikkszám: XG-2662-001
Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges
Mások még ezeket a termékeket vásárolták