X-GRIP Cup XG-2597

Gyártó:
Cikkszám:
965378
Gyári cikkszám:
XG-2597

4300.000036

3385.8268

4 300 Ft

Nettó: 3 386 Ft

X-GRIP Cup XG-2597

Rendelhető
Rendelhető

X-GRIP Cup XG-2597 - A Legjobb Társ Az Úton

A motoros világban a részletek döntő szerepet játszanak. Az X-GRIP Cup XG-2597 egy kivételes termék, amelyet kifejezetten a motorozás szerelmeseinek terveztek. Az X-GRIP márka híres a minőségi motoralkatrészekről és kiegészítőkről, és az XG-2597 modell sem kivétel.

Kiváló Anyagminőség

Az X-GRIP Cup XG-2597 prémium minőségű anyagokból készült, amelyek hosszú élettartamot és maximális ellenállást biztosítanak a legkeményebb körülmények között is. Ez a tartó rendkívül tartós és ellenáll a kopásnak, így mindig biztos lehetsz benne, hogy a motorod stabilan van rögzítve.

Innovatív Design

Az X-GRIP tervezői az XG-2597 modellt tökéletesen alakították ki, hogy minden motoros igényét kielégítse. Az ergonomikus design nem csak esztétikai értékkel bír, hanem a funkcionalitást is előtérbe helyezi. A csúszásmentes felület és az állítható pántok biztosítják, hogy a tartó mindig biztonságosan rögzítse a motort, függetlenül a terepviszonyoktól.

Széleskörű Kompatibilitás

Az X-GRIP Cup XG-2597 rendkívül sokoldalú, és szinte minden típusú motorral kompatibilis. Legyen szó utcai, sport-, vagy terepmotorról, ez a tartó mindegyikkel megbízhatóan működik. Az univerzális rögzítési lehetőségekkel egyszerűen és gyorsan felszerelhető bármelyik motorra.

Egyszerű Használat

Az X-GRIP mindig az egyszerűségre és a felhasználóbarát kialakításra törekszik, és az XG-2597 modell sem kivétel. Könnyen felszerelhető és lebontható, tökéletes választás azoknak, akik gyors és kényelmes megoldást keresnek. Az egyszerű beállítási lehetőségeknek köszönhetően a tartó pillanatok alatt az ideális pozícióba állítható.

Ergonómiai Kialakítás

Az X-GRIP Cup XG-2597 ergonomikus kialakítása lehetővé teszi a maximális kényelmet és hatékonyságot a hosszú utak során. A tervezők különös figyelmet fordítottak arra, hogy a tartó minden motoros számára könnyen kezelhető és állítható legyen, így minden út során kényelmes és biztonságos élményt nyújt.

Miért Válaszd Az X-GRIP Cup XG-2597-et?

  • Magas Minőségű Anyagok: Tartós és megbízható anyagfelhasználás a hosszú távú használat érdekében.
  • Innovatív Design: Modern és ergonomikus kialakítás, amely biztosítja a motorozás kényelmét és biztonságát.
  • Univerzális Kompatibilitás: Szinte minden motorral kompatibilis, rugalmas és sokoldalú használatra.
  • Egyszerű Használat: Könnyen és gyorsan felszerelhető, felhasználóbarát megoldásokkal.

Zárszó

Összefoglalva, az X-GRIP Cup XG-2597 egy kiváló választás minden motoros számára. Legyen szó profi motorosról vagy hobbi szintű rajongóról, ez a termék minden igényt kielégít. Ne habozz, és válaszd a legjobbat, válaszd az X-GRIP Cup XG-2597-et!

Cikkszám: 965378
Gyári cikkszám: XG-2597
Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges