X-GRIP Carbon pipe guard XG-2685

Gyártó:
Cikkszám:
985962
Gyári cikkszám:
XG-2685

71300.000021

56141.7323

71 300 Ft

Nettó: 56 142 Ft

X-GRIP Carbon pipe guard XG-2685

Rendelhető
Rendelhető

X-GRIP Carbon pipe guard XG-2685

Üdvözöljük áruházunkban, ahol a legjobb motoralkatrészek és kiegészítők széles választékát kínáljuk. Különös figyelmet fordítunk a minőségre és a tartósságra, és büszkék vagyunk arra, hogy bemutathatjuk Önnek az egyik legnépszerűbb termékünket, az X-GRIP Carbon pipe guard XG-2685-öt.

Az X-GRIP Carbon pipe guard XG-2685 egy kiváló minőségű karbonszálas csővédő, amelyet kifejezetten arra terveztek, hogy megvédje a motorkerékpár kipufogócsövét a károsodástól és a kopástól. Ez a termék nemcsak a védelem szempontjából kiemelkedő, hanem esztétikailag is hozzáadott értéket jelent a motorkerékpár kinézetéhez.

Kiemelkedő tulajdonságok

  • Csúcsminőségű anyag: Az X-GRIP Carbon pipe guard szénszálas anyagból készült, amely rendkívül könnyű és tartós. Ennek köszönhetően optimális védelmet nyújt anélkül, hogy növelné a motorkerékpár súlyát.
  • Hőállóság: A szénszálas anyag kiváló hőállósággal rendelkezik, így megvédi a kipufogócsövet a magas hőmérsékletektől, ami különösen fontos a nagy teljesítményű motorkerékpárok esetében.
  • Könnyű felszerelés: Az X-GRIP Carbon pipe guard XG-2685 könnyen és gyorsan felszerelhető, így nem szükséges szakember segítsége. A csomag tartalmazza az összes szükséges alkatrészt és részletes útmutatót a telepítéshez.
  • Esztétikus megjelenés: A karbonszálas felület elegáns és modern kinézetet kölcsönöz a motorkerékpárnak, ami minden motoros számára vonzó lehet.

Miért válassza az X-GRIP Carbon pipe guard XG-2685-öt?

Az X-GRIP márka a motoralkatrészek piacán ismert és elismert név, amely hosszú évek tapasztalata és szakértelme alapján készíti termékeit. A termékek tervezése és gyártása során a legújabb technológiákat és anyagokat alkalmazzák, hogy biztosítsák a legjobb minőséget és teljesítményt.

Az X-GRIP Carbon pipe guard XG-2685 különösen ajánlott azoknak a motorosoknak, akik gyakran használják motorjukat terepen, horscholt úton vagy versenyek során, ahol a kipufogócső különösen nagy igénybevételnek van kitéve. A védelem mellett az esztétikai előnyök is szem előtt voltak tartva a termék tervezésekor, így garantálva, hogy a motorosok nemcsak védelmet, hanem stílust is kapjanak.

Ne hagyja ki az alkalmat, hogy megszerezze ezt a kiváló minőségű, tartós és stílusos kipufogócső védőt! Rendelje meg az X-GRIP Carbon pipe guard XG-2685-öt egyszerűen és gyorsan webshopunkban, és élvezze annak minden előnyét hosszú távon.

További információért és részletekért kérjük, tekintse meg a termékadatokat és az ügyfelek véleményeit az oldalunkon, vagy lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal, ahol szívesen válaszolunk minden kérdésre.

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges