X-GRIP Cap V2, fekete XG-2034

Gyártó:
Cikkszám:
970545
Gyári cikkszám:
XG-2034

12100.000057

9527.5591

12 100 Ft

Nettó: 9 528 Ft

X-GRIP Cap V2, fekete XG-2034

Rendelhető
Rendelhető

Üdvözlünk a webshopunkban, ahol a X-GRIP Cap V2, fekete XG-2034 terméket kínáljuk. Ez a sapka tökéletes kiegészítője a motoros felszerelésednek! Kiváló minőségű anyagokból készült, hogy tartós és kényelmes legyen, miközben stílusos megjelenést biztosít.

Termék Leírás

A X-GRIP Cap V2, fekete XG-2034 a legismertebb és legmegbízhatóbb motoralkatrész gyártótól, az X-GRIP-től származik. Ez a sapka ideális mindennapi használatra, akár motorozás közben, akár a motoros találkozókon. A fekete szín elegáns és klasszikus, amely minden stílushoz és motoros ruházathoz passzol.

Jellemzők

  • Gyártó: X-GRIP
  • Modell: XG-2034
  • Szín: Fekete
  • Anyag: Kiváló minőségű pamut keverék
  • Méretek: Állítható, hogy minden fejmérethez illeszkedjen
  • Kényelem: Légáteresztő és könnyű, hosszú távon is kényelmes viselet

Részletek

A X-GRIP különös figyelmet fordít a részletekre és minőségre. A sapka belső része párnázott, hogy extra kényelmet biztosítson, míg a külseje stílusos és modern megjelenést nyújt. Az állítható pánt lehetővé teszi, hogy a sapka minden fejmérethez illeszkedjen, biztosítva ezzel a tökéletes illeszkedést és kényelmet.

Nem csak a gyakorlati funkciója miatt érdemes ezt a sapkát választani, hanem azért is, mert egy igazi divatnyilatkozat. Tökéletes választás bármely motoros számára, legyen szó hétköznapi viseletről vagy különleges alkalmakról, mint például motoros találkozók vagy rendezvények.

Miért válassza a X-GRIP Cap V2-t?

Az X-GRIP neve a megbízhatóság és a magas minőség szinonimája a motoralkatrészek és kiegészítők piacán. A X-GRIP Cap V2, fekete XG-2034 sapka sem kivétel. Ez a termék nemcsak a funkcionalitását, hanem stílusát és anyagminőségét tekintve is kiemelkedő választás.

Ha igazán stílusos és praktikus motoros kiegészítőt keresel, ami nap mint nap megállja a helyét, akkor a X-GRIP Cap V2 a tökéletes választás. Rendelje meg most, és tapasztalja meg a kényelem és stílus legmagasabb szintjét!

Ne habozzon! Lépjen be a motorozás világába a legjobb felszereléssel, amit csak találhat. Válogasson kedvére webshopunk egyéb termékei között is, és találja meg a teljes motoros felszerelését nálunk.

Kapcsolódó termékek:

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges

Utoljára megtekintett