X-GRIP Beanie V3 XG-2612

Gyártó:
Cikkszám:
977549
Gyári cikkszám:
XG-2612

8000.000002

6299.2126

8 000 Ft

Nettó: 6 299 Ft

X-GRIP Beanie V3 XG-2612

Rendelhető
Rendelhető

A X-GRIP Beanie V3 XG-2612 tökéletes kiegészítő minden motoros számára, aki nem csupán a stílust, hanem a funkcionalitást is fontosnak tartja. Ez a beanie kiváló minőségű anyagokból készült, melyek maximális kényelmet és hosszú élettartamot garantálnak. Az X-GRIP, mint elismert gyártó, nagy figyelmet fordít mind az innovációra, mind a részletekre, így biztosítva, hogy minden termékük a legmagasabb szabványoknak is megfeleljen.

Fő jellemzők:

  • Minőségi anyagok: Az X-GRIP Beanie V3 XG-2612 kiváló minőségű, puha és lélegző anyagból készült, amely hosszú távú használat során is megőrzi formáját és kényelmét.
  • Design: Modern és letisztult dizájn teszi ezt a beanie-t tökéletes választássá minden motoros számára, aki szereti a minimalizmust és az eleganciát.
  • Többféle szín: Számos színváltozatban elérhető, így mindenki megtalálhatja a saját stílusához leginkább illőt.
  • Funkcionalitás: Ideális hideg időben való motorozáshoz, hiszen melegen tartja a fejet és a füleket, miközben hagyja lélegezni a bőrt.
  • X-GRIP minőség: Az X-GRIP termékei mindig a legmagasabb minőségi előírásoknak felelnek meg, így biztosítva a tartósságot és a megbízhatóságot.

A motorosok számára az egyik legfontosabb kiegészítő a megfelelő fejdísz, amely nemcsak melegen tart, hanem kiegészíti a motoros felszerelését is. Az X-GRIP Beanie V3 XG-2612 nemcsak stílusos, hanem rendkívül praktikus is. Tökéletes választás hideg időben történő motorozáshoz, ugyanakkor kiváló társ mindennapi használat során is.

Ez a beanie tökéletesen illeszkedik minden fejmérethez, és rugalmas anyagának köszönhetően mindig megfelelően simul a fejhez. Ezen kívül könnyen tisztítható és karbantartható, amely szintén nagy előnyt jelent a motorosok számára.

Rendelje meg még ma az X-GRIP Beanie V3 XG-2612-t webshopunkból, és élvezze a motorozás minden pillanatát teljes kényelemben és stílusban!

Nézzen körül webshopunkban, ahol számos más motoros kiegészítőt és alkatrészt is találhat, amelyek mind hozzájárulnak a maximális motoros élményhez. Az X-GRIP termékei garantáltan meg fogják könnyíteni és élvezetesebbé tenni a motorozást!

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges