X-GRIP Barrier Tape XG-2423

Gyártó:
Cikkszám:
965345
Gyári cikkszám:
XG-2423

6799.999989

5354.3307

6 800 Ft

Nettó: 5 354 Ft

X-GRIP Barrier Tape XG-2423

Rendelhető
Rendelhető

X-GRIP Barrier Tape XG-2423

Kategória: Motoralkatrész > Webshop > X-Grip

Gyártó: X-GRIP

A motorozás nem csupán egy hobbi; egy életérzés, amely szabadságot, adrenalint és felejthetetlen pillanatokat nyújt. Azonban bármennyire is elbűvölő ez a világ, a biztonság mindig elsődleges szempont. Éppen ezért fontos, hogy a motorosok olyan csúcsminőségű kiegészítőket válasszanak, amelyek maximális védelmet és tartósságot biztosítanak. Az X-GRIP Barrier Tape XG-2423 pontosan ilyen kiegészítő.

Az X-GRIP Barrier Tape XG-2423 egy prémium minőségű szalag, amelyet kifejezetten a motorosok számára fejlesztettek ki. Ez a kiváló minőségű szalag ideális választás minden motoros számára, aki kiemelkedő biztonságot és teljesítményt keres.

Termékinformációk

  • Modell: XG-2423
  • Méretek: 50 mm x 100 m
  • Anyag: Tartós polietilén
  • Szín: Piros és fehér, magas láthatóság
  • Élettartam: Kivételes tartósság, akár extrém időjárási körülmények között is
  • Felhasználás: Egyszerű és gyors telepítés

Előnyök és jellemzők

Az X-GRIP Barrier Tape XG-2423 szalag számos előnnyel rendelkezik, amelyek különlegessé teszik a motorosok számára. Az egyik fő előnye a magas láthatóság, amely kritikus fontosságú a biztonság szempontjából. A szalag piros és fehér színezése biztosítja, hogy a motorosok és a közúti közlekedés résztvevői könnyen észrevegyék a veszélyes területeket.

Az anyaga tartós polietilén, amely nem csak ellenáll az időjárási viszontagságoknak, de hosszú élettartamot is garantál. Akár forró nyári napokon, akár hideg téli időben használják, az X-GRIP Barrier Tape XG-2423 nem veszíti el rugalmasságát és tartósságát.

Az egyszerű és gyors telepítés egy másik jelentős előnye ennek a szalagnak. Nincs szükség speciális eszközökre vagy technikai tudásra a szalag használatához, így akár kezdő motorosok is könnyedén alkalmazhatják.

Hogyan használható

Az X-GRIP Barrier Tape XG-2423 számos különböző módon felhasználható. Leggyakrabban arra használják, hogy elkerített területeket vagy veszélyes zónákat jelöljenek meg vele. A szalag könnyen feszíthető és vágható, így bármilyen méretű és alakú terület elkerítésére alkalmas. Az egyszerű telepítési folyamat révén gyorsan és hatékonyan alkalmazható, akár önállóan, akár csapatban dolgozva.

Összefoglalva, az X-GRIP Barrier Tape XG-2423 egy kiváló minőségű, tartós és könnyen használható szalag, amely maximális védelmet és láthatóságot biztosít a motorosok számára. Legyen szó motorkerékpár versenyről, közlekedésbiztonságról vagy bármilyen más motoros tevékenységről, ez a szalag mindig megbízható társ lesz.

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges

Utoljára megtekintett