X-GRIP BABOONS BUTT seat cover XG-2633-00*

Gyártó:
Cikkszám:
992636
Gyári cikkszám:
XG-2633-00*

23499.99999

18503.9370

23 500 Ft

Nettó: 18 504 Ft

X-GRIP BABOONS BUTT seat cover XG-2633-00*

  • Fekete
  • Narancs
Rendelhető
Rendelhető

X-GRIP BABOONS BUTT üléshuzat XG-2633-00*

Üdvözöljük motoros alkatrészekkel és ruházati cikkekkel foglalkozó webshopunkban! Bemutatjuk Önnek az egyik legújabb és leginnovatívabb termékünket, a X-GRIP BABOONS BUTT üléshuzat XG-2633-00* modellt, amelyet a neves X-GRIP gyártó készített.

Miért válassza az X-GRIP BABOONS BUTT üléshuzatot?

A motocross és enduro motorozás extrém körülmények között rendkívül nagy terhelésnek teszi ki motorját és felszerelését. Az X-GRIP BABOONS BUTT üléshuzat kifejezetten ezekhez a kihívásokhoz lett tervezve, hogy extra kényelmet és tapadást biztosítson, mely rendkívül fontos a stabil és magabiztos motorozáshoz.

Az X-GRIP BABOONS BUTT XG-2633-00* kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek tartósak, kopásállóak, és hosszú élettartamot biztosítanak. Az üléshuzat egyedülálló kialakítása és textúrája kiemelkedő tapadást nyújt, függetlenül attól, milyen időjárási körülmények között motorozik. Ennek köszönhetően mindig a helyén maradhat, és fenntarthatja az irányítást a motor felett.

Főtulajdonságok

  • Kiváló tapadás: Az anyag speciális textúrája maximális tapadást biztosít, ami különösen hasznos saras vagy esős körülmények között.
  • Hosszú élettartam: A strapabíró anyagok ellenállnak az időjárás és a használat okozta kopásnak.
  • Egyszerű telepítés: Az üléshuzat könnyen felszerelhető, és tökéletesen illeszkedik a legtöbb motocross és enduro motor üléséhez.
  • Stílusos kivitel: A modern design és a speciális textúra harmonizálnak a motor kinézetével, így nemcsak funkcionális, hanem esztétikus kiegészítő is.

Hogyan gondoskodj az üléshuzatról?

Az üléshuzat hosszú élettartamának megőrzése érdekében fontos a megfelelő ápolás. Rendszeresen tisztítsa meg enyhe szappanos vízzel és egy puha kefével, majd öblítse le tiszta vízzel. Ne használjon erős vegyszereket, mert azok károsíthatják az anyagot.

Összegzés

Az X-GRIP BABOONS BUTT üléshuzat XG-2633-00* egy kiemelkedő termék, amely garantáltan javítja a motorozási élményt. Ideális választás mindazok számára, akik komolyan veszik a motocross vagy enduro motorozást, és olyan felszereléseket keresnek, amelyek nemcsak kényelmesek, hanem tartósak és megbízhatóak is. Tekintse meg további motoros alkatrészeinket és ruházati cikkeinket is webshopunkban, és válassza a legjobbat!

#Szín Fekete
#Szín Narancs
Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges