X-GRIP Allen key 6mm for Mc Gyva tool box XG-2413

Gyártó:
Cikkszám:
970522
Gyári cikkszám:
XG-2413

4000.000001

3149.6063

4 000 Ft

Nettó: 3 150 Ft

X-GRIP Allen key 6mm for Mc Gyva tool box XG-2413

Rendelhető
Rendelhető

A X-GRIP Allen key 6mm a Mc Gyva tool box XG-2413 számára készült, a kiváló minőségű motoralkatrészek között is kivételes helyet foglal el. Ha egy motorrajongó vagy és minden utazásra tökéletesen fel akarod készíteni a járművedet, akkor ez az Allen kulcs a te szerszámosládád elengedhetetlen része lesz. A X-GRIP márka mindig is híres volt a tartósságról, precizitásról és megbízhatóságról, és ez a 6 mm-es Allen kulcs sem kivétel.

Termékjellemzők

  • Típus: 6 mm-es Allen kulcs
  • Használat: Speciálisan a Mc Gyva tool box XG-2413 számára készült
  • Anyag: Komoly igénybevételt is bíró, tartós acél
  • Gyártó: X-GRIP
  • Kategória: Motoralkatrész > Webshop > X-Grip

Ez a 6 mm-es Allen kulcs ideális szerszám minden motoros számára, aki megbízható és tartós eszközöket keres a motorja karbantartásához és javításához. A termék kialakítása ergonomikus és kényelmes fogást biztosít, így akár hosszabb ideig tartó használat során sem okoz kényelmetlenséget.

Az X-GRIP Allen key nagy pontossággal és kivételes minőségű anyagok felhasználásával készült. Az anyagának köszönhetően rendkívül tartós és ellenálló a különféle mechanikai hatásokkal szemben, így biztos lehetsz benne, hogy hosszú távon is megfelelően fog működni.

Alkalmazási terület

Ezt a speciális Allen kulcsot kifejezetten a Mc Gyva tool box XG-2413 számára tervezték, így kiválóan illeszkedik és biztosítja a megfelelő erőátvitelt a különféle műveletek során. Legyen szó kerékcsere, láncfeszítés vagy más szerelési feladat elvégzéséről, ez a kulcs minden esetben megbízható társad lesz.

Miért válaszd az X-GRIP Allen key 6mm-es kulcsot?

  • Megbízhatóság: Az X-GRIP márka a tartósság és precizitás szinonimája.
  • Kiváló Minőség: A magas minőségű anyagokból készült kulcs hosszú életű és ellenálló.
  • Ergonomikus Kialakítás: Kényelmes fogás és használat hosszabb ideig is.
  • Speciális Tervezés: Kifejezetten a Mc Gyva tool box XG-2413 számára készült, így garantált a kompatibilitás és hatékonyság.

Összefoglalva, ha egy minden szempontból kiváló Allen kulcsot keresel a motorodhoz, amely egyszerre tartós, precíz és kényelmes, akkor az X-GRIP Allen key 6mm a tökéletes választás számodra. Helyezd a szerszámosládádba, és készülj fel bármilyen motoros kalandra!

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges