X-GRIP 3x sátorfal és 1x sátorajtó 3 x 3 m sátorhoz standard minőségű fekete XG-2344

Gyártó:
Cikkszám:
970526
Gyári cikkszám:
XG-2344

48700.000009

38346.4567

48 700 Ft

Nettó: 38 346 Ft

X-GRIP 3x sátorfal és 1x sátorajtó 3 x 3 m sátorhoz standard minőségű fekete XG-2344

Rendelhető
Rendelhető

A X-GRIP 3x sátorfal és 1x sátorajtó 3 x 3 m sátorhoz standard minőségű fekete XG-2344 kitűnő választás minden motoros számára, aki szeretne egy megbízható és tartós sátrat a motorozás során bekövetkező esetleges időjárási körülményekkel szemben. Ez a termék különösen ajánlott azoknak, akik rendszeresen részt vesznek motorversenyeken, túrákon vagy bármilyen szabadtéri motoros eseményen, ahol a védelem és az egyszerű használat alapvető szempont.

A X-GRIP által gyártott sátorfalak és sátorajtók kiváló minőséget képviselnek, és megtervezésüknél a tartósság és a funkcionalitás volt a fő szempont. A 3x sátorfal és 1x sátorajtó szett speciálisan a 3 x 3 méteres sátrakhoz készült, és tökéletesen illeszkedik ezekhez a konstrukciókhoz.

Ez a fekete XG-2344 kódú modell standard minőségben készült, ami biztosítja, hogy hosszú távú használat során is megőrzi eredeti állapotát. Az anyaga ellenáll az UV-sugárzásnak, a szélnek és a csapadéknak, így megnöveli a sátrak élettartamát és megbízhatóságát.

Főbb jellemzők

  • Szín: Fekete
  • Méretek: 3 x 3 méter
  • Anyaga: UV-álló, vízálló és szélálló anyag
  • Könnyű felszerelhetőség és gyors lebontás
  • Kiváló tartósság és megbízhatóság
  • Ideális motoros eseményekhez, túrákhoz és versenyekhez

Sokoldalú felhasználás

A X-GRIP sátorfalak és sátorajtók számtalan felhasználási lehetőséget kínálnak. Legyen szó motoros találkozóról, szabadtéri versenyről vagy egy egyszerű hétvégi motoros kirándulásról, ez a sátorkiegészítő minden helyzetben megállja a helyét. Az UV-álló anyag megakadályozza a napfény káros hatásait, míg a vízálló felület biztosítja, hogy a sátor belseje száraz maradjon még esős időben is.

A sátorajtók és sátrak gyors és egyszerű felszerelhetősége kiemelten fontos szempont a X-GRIP termékek tervezése során. Nincs szükség bonyolult eszközökre vagy hosszú időre a felállításukhoz, így időt és energiát takaríthat meg.

Minőség és megbízhatóság

A X-GRIP márka egyet jelent a minőséggel és megbízhatósággal. A cég elkötelezett amellett, hogy csak a legjobb anyagokat és legújabb gyártási technológiákat alkalmazza termékei előállításához. Ez garantálja, hogy a X-GRIP 3x sátorfal és 1x sátorajtó nemcsak funkcionálisan tökéletes, de rendkívül tartós és hosszú élettartamú is.

Ne hagyja, hogy az időjárási körülmények rontsanak a motoros élményen! Szerezze be a X-GRIP 3x sátorfal és 1x sátorajtó 3 x 3 m sátorhoz standard minőségű fekete XG-2344 kiegészítőt, és élvezze a motorozás örömét bármilyen időjárás mellett!

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges