PRO-CARBON RACING Kawasaki Vázvédelem - Tall - KX450F 2019

Gyártó:
Cikkszám:
759639

82600.000027

65039.3701

82 600 Ft

Nettó: 65 039 Ft

PRO-CARBON RACING Kawasaki Vázvédelem - Tall - KX450F 2019

Rendelhető
Rendelhető

PRO-CARBON RACING Kawasaki Vázvédelem - Tall - KX450F 2019

PRO-CARBON RACING bemutat egy kiváló minőségű vázvédelmi megoldást a Kawasaki KX450F 2019 modellhez, amely védi a motorkerékpár vázát a kopás, sérülések és az idő vasfoga ellen. Ez a vázvédelem a legjobb választás azoknak a motorosoknak, akik komolyan veszik a motorkerékpározást és a motor élettartamát jelentősen meghosszabbítanák.

Prémium minőség és tartósság

A PRO-CARBON RACING vázvédelmeket a legkorszerűbb technológiával és anyagokból készítik. Karbon szálas anyagának köszönhetően ez a vázvédelem rendkívül könnyű, ugyanakkor hihetetlen erősséggel bír. A karbon szál használata biztosítja a maximális védelmet, anélkül hogy növelné a motor súlyát vagy befolyásolná annak teljesítményét.

Könnyű telepítés

A PRO-CARBON RACING vázvédelem kialakítása lehetővé teszi a gyors és egyszerű telepítést, amelyet bárki elvégezhet speciális szerszámok nélkül is. A termék pontosan illeszkedik a Kawasaki KX450F 2019 modellhez, garantálva a tökéletes illeszkedést és maximális védelmet.

Stílusos megjelenés

Nem csak funkcionális, de esztétikailag is lenyűgöző. A karbon szálas kialakítás modern és sportos megjelenést kölcsönöz a motorkerékpárnak. Ez a vázvédelem bármilyen motoros stílust kiegészít, és biztosan felkelti a figyelmet a versenypályán és az úton egyaránt.

Optimális védelem minden terepen

A PRO-CARBON RACING vázvédelem nemcsak a pályán, hanem terepen, illetve hétköznapi használat során is maximális védelmet nyújt. Mindegy, hogy milyen körülmények között motorozol, ez a vázvédelem biztosítja, hogy a motorod védve legyen a sérülésektől.

Előnyök

  • Magas minőségű karbon szálas anyag – Könnyű és nagyon tartós.
  • Könnyű telepítés – Gyors és egyszerű, speciális szerszámok nélkül.
  • Tökéletes illeszkedés – Kifejezetten a Kawasaki KX450F 2019 modellhez tervezve.
  • Sportos megjelenés – Modern és lenyűgöző dizájn.
  • Univerzális védelem – Minden terepen használható.

Hosszú élettartam

A karbon szálas anyag rendkívül kopásálló, ezáltal biztosítva a termék hosszú élettartamát. Az anyag ellenáll a korróziónak, UV-sugárzásnak és más káros környezeti hatásoknak, így a vázvédelem sokáig megőrzi eredeti állapotát.

Összefoglalva, a PRO-CARBON RACING Kawasaki Vázvédelem - Tall - KX450F 2019 egy csúcsminőségű termék, amely minden motoros számára lényeges kiegészítő. Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, hogy megvédje motorját a legjobb módon, miközben látványos megjelenést is biztosít! Rendelje meg most a webshopunkban!

Állapot Új
Márka Kawasaki
Raktárkészlet Rendelhető

Márka, típus Évjárat
Kawasaki KX450F 2019

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges