PRO-CARBON RACING Kawasaki Vázvédelem - Tall - KX250F 2009-12

Gyártó:
Cikkszám:
759632

82600.000027

65039.3701

82 600 Ft

Nettó: 65 039 Ft

PRO-CARBON RACING Kawasaki Vázvédelem - Tall - KX250F 2009-12

Rendelhető
Rendelhető

A PRO-CARBON RACING Kawasaki Vázvédelem kifejezetten a KX250F 2009-12 modellekre készült, és lenyűgöző védelmet nyújt a motor legfontosabb részei számára. A legmagasabb szintű karbon anyagokból készült, ez a vázvédő biztosítja, hogy a motor minden terepviszony közepette is mindig optimális teljesítményt nyújtson.

Ez a PRO-CARBON RACING termék egyaránt könnyű és rendkívül tartós, így ideális választás mind a hobbimotorosok, mind pedig a profi versenyzők számára. A precízen megtervezett és kivitelezett vázvédelem tökéletesen illeszkedik a KX250F modellekre, biztosítva a könnyű felszerelhetőséget és az optimális védelem lehetőséget.

A vázvédelem célja kettős: védi a motort a sérülésektől és a kopás okozta károktól, ugyanakkor esztétikus megjelenést is biztosít. Az anyaghasználatnak és a modern dizájnnak köszönhetően a PRO-CARBON RACING Kawasaki Vázvédelem nem csak funkcionalitásában, hanem megjelenésében is kiemelkedő.

Legfontosabb jellemzők:

  • Magas minőségű karbon anyagból készült, ami könnyű, mégis rendkívül erős és tartós.
  • Pontos illeszkedés a Kawasaki KX250F 2009-12 modellekhez, ami megkönnyíti a felszerelést és biztosítja a stabilitást.
  • Kettős funkció: védelem a sérülésektől és az esztétikai érték növelése.
  • Ellenálló a különböző környezeti hatásokkal szemben, beleértve a nedvességet, a hőt és a sáról.
  • Könnyű súly, amely nem befolyásolja a motor teljesítményét.

Egy jó motorváz védő nem csupán a motor megjelenését javítja, hanem növeli annak élettartamát is. A PRO-CARBON RACING Kawasaki Vázvédelem karbantartása nagyon egyszerű; csak egy nedves kendővel kell áttörölni, hogy hosszú évekig megőrizze kiváló állapotát.

A termék megrendelése és beállítása egyszerű és gyors. Webshopunk részletes leírásokkal és vásárlói véleményekkel segít, hogy biztosan megtaláljuk a számunkra legmegfelelőbb motoralkatrészt. A szállítás gyors és megbízható, így rövid időn belül élvezhetjük új vázvédelmünk előnyeit.

Látogasson el webshopunkba és fedezze fel teljes motoralkatrész kínálatunkat. Nálunk minden motoros megtalálja a számára legmegfelelőbb kiegészítőket, legyen szó akár vázvédőkről, motoralkatrészekről vagy motoros ruházatról. A PRO-CARBON RACING Kawasaki Vázvédelem kiváló választás mindazok számára, akik nem csak a motor teljesítményére, hanem annak védelmére és külső megjelenésére is figyelnek.

Állapot Új
Márka Kawasaki
Raktárkészlet Rendelhető

Márka, típus Évjárat
Kawasaki KX250F 2009, 2010, 2011, 2012

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges
Mások még ezeket a termékeket vásárolták