PRO-CARBON RACING Kawasaki Vázvédelem - Magas - KX250F 2006-08

Gyártó:
Cikkszám:
759631

82600.000027

65039.3701

82 600 Ft

Nettó: 65 039 Ft

PRO-CARBON RACING Kawasaki Vázvédelem - Magas - KX250F 2006-08

Rendelhető
Rendelhető

PRO-CARBON RACING Kawasaki Vázvédelem - Magas - KX250F 2006-08

PRO-CARBON RACING Kawasaki Vázvédelem - Magas - KX250F 2006-08

Kategória: Motoralkatrész > Webshop > Vázvédők

Gyártó: PRO-CARBON RACING

Termékleírás

Szerezd meg a legkiválóbb védelmet a PRO-CARBON RACING Kawasaki Vázvédelem - Magas - KX250F 2006-08 modullal, amelyet speciálisan a KX250F 2006-08 motorkerékpárokhoz terveztek. Ez a vázvédelem kifejezetten azon motorosok számára készült, akik kiemelt figyelmet fordítanak motorkerékpárjuk épségére és teljesítményére.

A PRO-CARBON RACING a legmagasabb minőségi elvárásoknak megfelelően gyártja vázvédelmeit. Az anyagválasztékban megjelenő karbon kombinációja biztosítja a könnyedséget és a maximális védelmet, amely elengedhetetlen a durva versenyfeltételek között vagy intenzív terepmotorozás közben.

Főbb jellemzők

  • Könnyű és erős: A karbon anyag segítségével ez a vázvédelem ultra könnyű marad, miközben rendkívül erős és tartós.
  • Kiemelkedő védelem: Megvédi a motorkerékpár vázát a karcolásoktól, ütések okozta károk ellen és egyéb sérülésektől.
  • OEM illesztés: Precíziós tervezéssel biztosítva, hogy tökéletesen illeszkedjen a KX250F 2006-08 modellhez.
  • Könnyű telepítés: Nem igényel bonyolult szerszámokat vagy szakértelmet a telepítéshez.
  • Verseny- és terephasználatra: Ideális választás versenyzőknek és hobbi terepmotorosoknak is.

A PRO-CARBON RACING Kawasaki Vázvédelem - Magas - KX250F 2006-08 vázvédelem nemcsak erős és tartós védelmet biztosít, hanem esztétikailag is kiemeli a motorkerékpár megjelenését. A karbon mintázat modern és kifejezetten sportos külsőt kölcsönöz a motorkerékpárnak.

A karbonanyag további előnye, hogy ellenáll a hőnek és a kopásnak, ezáltal hosszú élettartamot biztosít. A vázvédelem kialakításánál figyeltek a hőeloszlás optimalizálására is, hogy elkerüljék a túlmelegedést, amely különösen fontos hosszú túrák vagy versenyek alatt.

Miért válassza a PRO-CARBON RACING vázvédelmet?

A PRO-CARBON RACING egy elismert és megbízható márka a motoros közösségben, amely évtizedek óta szolgálja ki az amatőr és profi motorosok igényeit szerte a világon. Rendelkeznek a legmodernebb gyártási technológiákkal és szigorú minőségellenőrzési folyamatokkal, biztosítva, hogy minden egyes termékük megfeleljen a legmagasabb színvonalnak.

A vázvédelem kialakítása a gyakorlati tapasztalatokra épül, hogy a motorosok minden lehetséges szituációban biztonságban érezzék magukat. Az optimális vastagság és struktúra biztosítja, hogy a vázvédelem ne befolyásolja a motor teljesítményét vagy a súlyelosztást. A felszerelése gyors és egyszerű, így akár otthoni körülmények között is könnyedén elvégezhető.

Védje meg motorkerékpárját a PRO-CARBON RACING Kawasaki Vázvédelem segítségével, és élvezze a motorozást kompromisszumok nélkül!

Állapot Új
Márka Kawasaki
Raktárkészlet Rendelhető

Márka, típus Évjárat
Kawasaki KX250F 2006, 2007, 2008

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges