PRO-CARBON RACING Kawasaki Keretvédelem - KX250F 2004-05

Gyártó:
Cikkszám:
759628

64300.000051

50629.9213

64 300 Ft

Nettó: 50 630 Ft

PRO-CARBON RACING Kawasaki Keretvédelem - KX250F 2004-05

Rendelhető
Rendelhető

PRO-CARBON RACING Kawasaki Keretvédelem - KX250F 2004-05

A PRO-CARBON RACING és a Kawasaki KX250F 2004-05 szériájának megalkotása során lenyűgöző vázvédelmet kínál mindazoknak, akik első osztályú motorvédelemre vágyók számára. Ez a speciálisan tervezett keretvédő fogyasztók széles körének szánva lett, beleértve a versenyzőket és szenvedélyes motorosokat, akik igencsak elvárják a csúcsminőségű anyagokat és kiviteleket.

A PRO-CARBON RACING keretvédő minden részlete a legnagyobb gondossággal készült, élenjáró technológiákat felhasználva és figyelembe véve a felhasználók igényeit. Az ultrakönnyű karbon szálas anyagnak köszönhetően ez a vázvédelem optimális védelmet nyújt anélkül, hogy súlyt vagy terjedelmet adna a motornak. Ez különösen lényeges a versenypályákon, ahol minden egyes gramm és milliméter számít.

Rendkívül ellenálló mind mechanikai sérülésekkel szemben, mind a környezeti hatásokkal szemben, beleértve a nedvességet, UV sugárzást és kémiai anyagokat. Ezek a védők kimagaslanak tartósságukban, így hosszú távú használat során is megőrzik kiváló állapotukat, minimális karbantartást igényelve.

A telepítés rendkívül egyszerű és gyors, hála az előre kialakított rögzítési pontoknak és a precíz kialakításnak. A csomag minden szükséges szerelési kiegészítőt tartalmaz, így Önnek nem kell extra szerszámokat beszereznie. Ez lehetővé teszi, hogy akár otthoni körülmények között is könnyedén felszerelje a vázvédőt anélkül, hogy szakember segítségére lenne szüksége.

A Kawasaki KX250F 2004-05 modellekhez tökéletesen illeszkedik, megőrizve a motor eredeti dizájnját és stílusát. Az aerodinamikai szempontokat figyelembe véve tervezték, hogy ne akadályozza a motor teljesítményét vagy a motoros mozgási szabadságát. Ez kulcsfontosságú azok számára, akik nemcsak védelmet, hanem versenyelőnyt is keresnek.

Különösen előnyös lehet olyan motorosok számára, akik gyakran járnak extrém terepen, ahol a mechanikai behatások nagyobb valószínűséggel fordulnak elő. A keretvédő hozzáadott védelme csökkentheti a szerkezeti károsodások és javítási költségek kockázatát, megőrizve motorjának teljesítményét és élettartamát.

Összefoglalva, a PRO-CARBON RACING Kawasaki Keretvédelem - KX250F 2004-05 kiváló választás minden Kawasaki KX250F 2004-05 tulajdonos számára, akik nem hajlandó kompromisszumot kötni a védelem, teljesítmény és stílus terén. Tekintettel arra, hogy webshopunk különösen a motoralkatrészek és motoros ruházat iránt érdeklődőkre összpontosít, biztos lehet benne, hogy a legjobb minőséget és szolgáltatást kínáljuk.

Ne habozzon, adja le rendelését ma, és tapasztalja meg a valódi PRO-CARBON RACING minőséget!

Állapot Új
Márka Kawasaki
Raktárkészlet Rendelhető

Márka, típus Évjárat
Kawasaki KX250F 2004, 2005

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges

Utoljára megtekintett