PRO-CARBON RACING Husqvarna Vázvédők - Magas - TC 85 2018-19

Gyártó:
Cikkszám:
760140

82600.000027

65039.3701

82 600 Ft

Nettó: 65 039 Ft

PRO-CARBON RACING Husqvarna Vázvédők - Magas - TC 85 2018-19

Rendelhető
Rendelhető

PRO-CARBON RACING Husqvarna Vázvédők - Magas - TC 85 2018-19 termékünk kiváló minőségű, strapabíró és modern dizájnnal készült vázvédő, amely tökéletes választás a Husqvarna TC 85 2018-19 motorkerékpárok tulajdonosai számára.

Ezek a vázvédők a PRO-CARBON RACING termékeinek szakértelmére és minőségére építenek, garantálva a maximális védelmet és a kiváló megjelenést. Azoknak ajánljuk, akik nemcsak a motorjuk védelmét, hanem a stílusos megjelenést is fontosnak tartják. Ezek a vázvédők karbon-kompozit anyagból készülnek, amely egyaránt könnyű és rendkívül tartós, ellenáll a sérüléseknek és biztosítja a motor hosszabb élettartamát.

Miért válaszd a PRO-CARBON RACING Husqvarna Vázvédőket?

A PRO-CARBON RACING Husqvarna Vázvédők számos előnnyel járnak, amelyek közé tartozik:

  • Könnyű Súly: A karbon-kompozit anyagnak köszönhetően a védők nagyon könnyűek, így nem befolyásolják negatívan a motor kezelhetőségét.
  • Tartósság: A karbon anyag rendkívül ellenálló a mechanikai sérülésekkel és a hőingadozásokkal szemben, így védelmet nyújt a motor váza számára még nehéz körülmények között is.
  • Egyszerű Telepítés: A vázvédők könnyen és gyorsan felszerelhetők, minimális szerszámigénnyel, így azonnal használatba vehetők.
  • Esztétikus Megjelenés: A modern és sportos dizájn tökéletesen illeszkedik a Husqvarna TC 85 motor esztétikájához, növeli annak vizuális vonzerejét.

Technikai Specifikációk

  • Anyag: Nagy szilárdságú karbon-kompozit
  • Kompatibilitás: Husqvarna TC 85 2018-19 modellek
  • Méret: Magas
  • Súly: Rendkívül könnyű
  • Gyártó: PRO-CARBON RACING

A PRO-CARBON RACING gyártó kiemelt figyelmet fordít a részletekre, így biztosítva, hogy minden egyes vázvédő megfeleljen a legmagasabb minőségi követelményeknek.

Rendelési és Szállítási Információk

A termék elérhető webshopunkban, ahol egyszerűen és gyorsan megrendelheted. A szállítás gyors és megbízható, minden rendeléshez nyomon követési számot biztosítunk, hogy mindig tisztában lehess a csomagod helyzetével.

Ha bármilyen kérdésed lenne a termékkel vagy a rendelési folyamattal kapcsolatban, ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésedre.

Ne habozz, tedd meg a következő lépést motorod védelme érdekében és rendeld meg a PRO-CARBON RACING Husqvarna Vázvédők terméket még ma!

Állapot Új
Márka Husqvarna
Raktárkészlet Rendelhető

Márka, típus Évjárat
Husqvarna TC85 2018, 2019

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges

Utoljára megtekintett