PRO-CARBON RACING Husqvarna Vázvédelem - Magas - TC 85 2013-17

Gyártó:
Cikkszám:
760139

82600.000027

65039.3701

82 600 Ft

Nettó: 65 039 Ft

PRO-CARBON RACING Husqvarna Vázvédelem - Magas - TC 85 2013-17

Rendelhető
Rendelhető

Fedezze fel a PRO-CARBON RACING Husqvarna Vázvédelmet, ami kifejezetten a TC 85 2013-17 modellekhez készült. Ez a csúcsminőségű termék ideális választás mindazoknak, akik szeretnék megóvni motorjuk vázzát a sérülésektől és a kopástól, miközben maximális teljesítményt nyújtanak terepen vagy versenypályán.

Ez a vázvédelem magas kivitelben készült, ami különösen előnyös a magasabb versenyzők számára. Az alkatrész használata megnöveli a motor élettartamát, és biztosítja, hogy az mindig esztétikus állapotban maradjon. A vázvédelem a legújabb szénszálas technológiával készült, amely a könnyű súlyt és a kivételes tartósságot biztosítja.

Főbb jellemzők:

  • Kiváló minőségű szénszálas anyag - Biztosítja a tartósságot és a kobraképességet, miközben könnyű súlyú marad.
  • Pontos illeszkedés - Kifejezetten a Husqvarna TC 85 2013-17 modellekhez tervezve, pontosan illeszkedik a motor váza köré, maximális védelmet nyújtva.
  • Könnyű telepítés - Egyszerűen felhelyezhető és eltávolítható, anélkül hogy különleges szerszámokra lenne szükség.
  • Esztétikus megjelenés - Modern és vonzó dizájn, ami bármelyik motor szépségét még tovább növeli.
  • Növeli az élettartamot - Megvédi a vázat a karcolásoktól, ütések nyomaitól és egyéb sérülésektől, növelve ezzel a motor értékét és élettartamát.

A PRO-CARBON RACING Husqvarna Vázvédelmet versenyzők és motoros kedvelők is nagyra értékelik egyaránt. Ez a termék elengedhetetlen a terepmotorozás és a versenyzés szerelmeseinek, mivel a legkeményebb körülmények között is megvédi a motor vázzát.

Miért válassza a PRO-CARBON RACING termékeit?

A PRO-CARBON RACING a motorkerékpár alkatrészek piacán vezető szerepet tölt be. Termékeik híresek a kivételes minőségükről, tartósságukról és a modern dizájnról. A szénszálas anyagok használata biztosítja, hogy a termékek könnyűek és erősek legyenek, tartós védelmet nyújtva a motor különböző részeire.

Ha Ön komolyan veszi a motorozást, és szeretné a legjobbat nyújtani mind magának, mind pedig motorjának, a PRO-CARBON RACING Husqvarna Vázvédelem a tökéletes választás. Ne veszítse el a lehetőséget, hogy még ma megrendelje ezt a prémium minőségű vázvédelmet!

Rendelje meg most!

Látogasson el webshopunkba és rendeljen még ma, hogy mielőbb élvezhesse a PRO-CARBON RACING Husqvarna Vázvédelmek kiváló minőségét és védelmét.

Állapot Új
Márka Husqvarna
Raktárkészlet Rendelhető

Márka, típus Évjárat
Husqvarna TC85 2013, 2014, 2015, 2016, 2017

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges