PRO-CARBON RACING Honda Vázvédő - Tall - CRF450R 2018

Gyártó:
Cikkszám:
758508

82600.000027

65039.3701

82 600 Ft

Nettó: 65 039 Ft

PRO-CARBON RACING Honda Vázvédő - Tall - CRF450R 2018

Rendelhető
Rendelhető

PRO-CARBON RACING Honda Vázvédő - Tall - CRF450R 2018

Azoknak a motorosoknak, akik a legjobb teljesítményt és tartósságot keresik, bemutatjuk a PRO-CARBON RACING Honda Vázvédőt, kifejezetten a CRF450R 2018 modellhez tervezve. Ez a vázvédő segít megőrizni a motorkerékpár vázának épségét, miközben a stílust és funkcionalitást egyaránt biztosítja. A PRO-CARBON RACING nevet viselő termékek híresek kiváló minőségükről és innovatív kialakításukról, és ez a vázvédő sem kivétel.

Az autokatalógusunkban megtalálható legjobb motoralkatrészek közé tartozik, kifejezetten versenyzéshez tervezve, de a mindennapi motorozás során is kiválóan teljesít. A vázvédő magas minőségű karbon-kompozit anyagból készült, amely könnyű, mégis rendkívül tartós. Ez az anyag biztosítja, hogy a vázvédő megvédi a motorkerékpár vázát a sérülésektől és kopástól, ugyanakkor növeli a motoros biztonságát is.

Kiemelkedő tulajdonságok:

  • Magas minőségű karbon-kompozit anyag
  • Maximális védelem a váz számára
  • Könnyű és tartós kialakítás
  • Egyszerű telepítés
  • Stílusos és modern megjelenés
  • Kifejezetten a Honda CRF450R 2018 modellhez tervezve

Minden elem precíziós tervezéssel készült, hogy tökéletes illeszkedést biztosítson a motorkerékpárhoz. A könnyű telepítési folyamat lehetővé teszi, hogy gyorsan és egyszerűen felszerelje a vázvédőt, anélkül, hogy szakember segítségére lenne szüksége. Az erős és ellenálló karbon-kompozit anyag használata biztosítja, hogy a vázvédő a legkeményebb körülmények között is helytáll, legyen szó off-road versenyzésről vagy kihívásokkal teli terep motorozásról.

Miért válassza a PRO-CARBON RACING vázvédőt?

A PRO-CARBON RACING egy neves és elismert márka a motorkerékpár-alkatrészek világában. Termékeik a legújabb technológiák és anyagok felhasználásával készülnek, hogy a lehető legjobb teljesítményt és tartósságot nyújtsák. Az innováció és a precizitás jegyében született minden vázvédő, biztosítva ezzel a maximális védelmet a motoros számára.

Továbbá, a vázvédők nem csak funkcionálisak, de esztétikai értéket is adnak a motorkerékpárhoz. A modern és letisztult dizájn tökéletesen illeszkedik a motorkerékpár vonalaihoz, így nemcsak védi, de még szebbé is teszi a gépet.

Összegzés:

Amennyiben a legjobb védelmet szeretné biztosítani Honda CRF450R 2018-as modelljénk számára, a PRO-CARBON RACING vázvédő a tökéletes választás. Magas minőségű anyagai és precíziós tervezése garantálja a hosszú élettartamot és a megbízható védelmet. Vásárolja meg most a webshopunkban, és emelje a motorozás élményét egy új szintre!

Állapot Új
Márka Honda
Raktárkészlet Rendelhető

Márka, típus Évjárat
Honda CRF450R 2018

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges