PRO-CARBON RACING Honda Vázvédő - Magas - CRF450R 2017

Gyártó:
Cikkszám:
758507

82600.000027

65039.3701

82 600 Ft

Nettó: 65 039 Ft

PRO-CARBON RACING Honda Vázvédő - Magas - CRF450R 2017

Rendelhető
Rendelhető

PRO-CARBON RACING Honda Vázvédő - Magas - CRF450R 2017 a tökéletes választás minden motoros számára, aki extra védelmet és stílust szeretne adni Honda CRF450R motorjának. Ez a vázvédő kifejezetten a 2017-es CRF450R modellhez készült, hogy biztosítsa a maximális illeszkedést és védelmet.

Elengedhetetlen, hogy a motor minden alkatrésze jól karbantartott és védett legyen a sérülésektől, és itt lép be a képbe ez az kiváló minőségű vázvédő. A PRO-CARBON RACING híres a kiváló minőségű motoralkatrészeiről, és ez a vázvédő sem kivétel.

Az anyaga szénszál, amely egyszerre könnyű és erős. Az anyag előnye, hogy minimálisra csökkenti a motor súlyát, miközben maximális védelmet nyújt a sérülések, karcolások és egyéb külső hatások ellen. A védő speciálisan úgy lett tervezve, hogy ellenálljon a legkeményebb körülményeknek is, legyen szó terepen való motorozásról vagy versenyről.

Jellemzők és előnyök:

  • Kiváló minőségű szénszálas anyag: A szénszálas anyag könnyű, mégis erős, ami biztosítja a tartósságot és védelmet anélkül, hogy növelné a motor súlyát.
  • Speciálisan CRF450R 2017 modellhez tervezve: Pontos illeszkedés és könnyű telepítés. Nem kell aggódnia a bonyolult szerelés miatt.
  • Magas hőállóság: A vázvédő ellenáll a magas hőmérsékletnek, ezáltal nem deformálódik és hosszú ideig megőrzi eredeti formáját.
  • Modern és stílusos dizájn: Javítja a motor megjelenését, miközben megvédi a sérülésektől.
  • Hosszú élettartam: A kiváló minőségű anyagoknak köszönhetően hosszú távú védelmet biztosít.

A PRO-CARBON RACING Honda Vázvédő telepítése rendkívül egyszerű; a csomag minden szükséges tartozékot és szerelési útmutatót tartalmaz. Mindössze néhány lépésben máris élvezheti a védelmet, amit ez a vázvédő biztosít. A telepítés során nem szükséges speciális szerszámok használata, így bárki könnyedén elvégezheti azt saját garázsában is.

Ne hagyja, hogy véletlen balesetek vagy karcolások rontsanak a motor megjelenésén és értékén. Befektetés ez a vázvédő nem csupán anyagi előnyökkel jár, hanem nyugalmat is ad, tudván, hogy motorja a legjobb védelemben részesül.

Válassza a PRO-CARBON RACING Honda Vázvédőt - Magas - CRF450R 2017 modellt, és tapasztalja meg a kiváló minőséget és tartósságot, amit ez a termék kínál. Fedezze fel most webshopunkban, ahol széles választékban talál motoralkatrészeket és ruházati kiegészítőket minden motoros számára!

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges