PRO-CARBON RACING Honda Vázvédő - Magas - CRF450R 2016

Gyártó:
Cikkszám:
758506

82600.000027

65039.3701

82 600 Ft

Nettó: 65 039 Ft

PRO-CARBON RACING Honda Vázvédő - Magas - CRF450R 2016

Rendelhető
Rendelhető

PRO-CARBON RACING Honda Vázvédő - Magas - CRF450R 2016

Fedezze fel a Pro-Carbon Racing legújabb és leginnovatívabb termékét, a PRO-CARBON RACING Honda Vázvédő - Magas - CRF450R 2016 modellt. Ez a vázvédő kifejezetten a Honda CRF450R 2016-os modellhez készült, amely tökéletesen illeszkedik minden kontúrához, ezáltal védi és megőrzi motorja keretének épségét a legnehezebb körülmények között is.

Kiemelkedő tulajdonságok

  • Magas minőségű anyag: A vázvédő anyaga karbon, amely kiemelkedő erősséggel és tartóssággal rendelkezik, így biztosítva a maximális védelmet.
  • Könnyű súly: A karbon anyag könnyű, ami nem befolyásolja negatívan a motor kerekezési sebességét és teljesítményét.
  • Esztétikus megjelenés: A sötét szín és a modern dizájn tökéletesen kiegészíti a motor kinézetét, fokozva annak sportos megjelenését.
  • Könnyű telepítés: A termék telepítése gyors és egyszerű, ami nem igényel speciális eszközöket vagy szakértelmet.

Miért válassza a PRO-CARBON RACING vázvédőt?

A PRO-CARBON RACING vázvédők több, mint 20 éves tapasztalattal rendelkeznek a motorkerékpár-alkatrészek gyártásában. Ezen idő alatt folyamatosan fejlesztették termékeiket, hogy a versenyzők és motorrajongók számára a legjobb minőségű és legmegbízhatóbb védelmet nyújtsák.

A vázvédők tervezésekor és gyártásakor a legmodernebb technológiákat alkalmazzák, hogy megfeleljenek a versenyzők minden igényének. A PRO-CARBON RACING vázvédőkkel biztos lehet benne, hogy motorját a legjobb védelemben részesíti, ami hosszú élettartamot biztosít és csökkenti a karbantartási költségeket.

Részletes specifikáció

Gyártó PRO-CARBON RACING
Modell PRO-CARBON RACING Honda Vázvédő - Magas - CRF450R 2016
Anyag Karbon
Szín Fekete
Súly Könnyű
Csomag tartalma 1 pár vázvédő (jobb és bal oldal)

Vásárlói Vélemények

A PRO-CARBON RACING vázvédők a motoros közösség kedvencei, rengeteg pozitív visszajelzést kaptak. A felhasználók dicsérik az anyag minőségét, a könnyű telepítést és az esztétikus megjelenést. Ezek a vázvédők nemcsak funkcionálisak, hanem hozzájárulnak a motor egyedi stílusához is.

Szállítási és garanciális feltételek

A PRO-CARBON RACING termékekre minden esetben 12 hónap garanciát vállalunk. Szállítás Magyarország egész területén elérhető, gyors és megbízható szolgáltatással. A terméket gondosan csomagoljuk, hogy abban a legjobb állapotban érkezzen meg Önhöz.

Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, rendelje meg most a PRO-CARBON RACING Honda Vázvédő - Magas - CRF450R 2016 modellt webshopunkból, és élvezze a kompromisszumoktól mentes minőséget és védelmet!

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges

Utoljára megtekintett