PRO-CARBON RACING Honda Vázvédő - Magas - CRF250R 2014-17

Gyártó:
Cikkszám:
758503

82600.000027

65039.3701

82 600 Ft

Nettó: 65 039 Ft

PRO-CARBON RACING Honda Vázvédő - Magas - CRF250R 2014-17

Rendelhető
Rendelhető

PRO-CARBON RACING Honda Vázvédő - Magas - CRF250R 2014-17

A PRO-CARBON RACING Honda Vázvédő - Magas - CRF250R 2014-17 egy kimagasló minőségű termék, amelyet kifejezetten a Honda CRF250R 2014-17 típusú motorkerékpárhoz fejlesztettek ki. Ez a vázvédő tökéletes választás azok számára, akik a legjobb védelmet keresik verseny- és túrázás közben.

Kiemelkedő Jellemzők

  • Magas szintű védelmet nyújt: Ez a vázvédő a legmagasabb szintű védelmet biztosítja, megakadályozva a váz sérüléseit, amelyek gyakran előfordulnak extrém körülmények között.
  • Könnyű, de robusztus anyag: A termék kiváló minőségű karbonból készül, amely kivételes rugalmasságot és tartósságot kínál a lehető legkisebb súly mellett.
  • Egyszerű felszerelés: A vázvédő könnyen és gyorsan felszerelhető, így nem szükséges különösebb szakértelem vagy speciális szerszámok használata.
  • Esztétikus megjelenés: A karbon anyag egyedi, sportos megjelenést kölcsönöz a motornak, amely harmonizál a Honda CRF250R dizájnjával.

Miért válaszd a PRO-CARBON RACING vázvédőt?

A PRO-CARBON RACING hírneve a motorsport világában egyedülálló. A cég a legmodernebb technológiák alkalmazásával fejleszti termékeit, hogy a motorosok a lehető legjobb teljesítményt érhessék el. A karbon anyag rugalmassága és tartóssága miatt a PRO-CARBON RACING vázvédők jelentős mértékben képesek csökkenteni a sérülés kockázatát, miközben könnyűek maradnak a motor kezelhetőségének fenntartása érdekében.

A karbon előnyei

A karbon az egyik legfejlettebb anyag, amelyet a motorsportban használnak. Köszönhetően annak, hogy könnyű és mégis nagyon erős, a karbon vázvédők képesek ellenállni az ütésnek és a karcolásnak, így hosszabb élettartamot biztosítanak a motor vázának. Emellett a karbon természetes hőállósággal rendelkezik, így biztosítva, hogy a vázvédő ne deformálódjon magas hőmérsékletű körülmények között.

A telepítés egyszerűsége

A PRO-CARBON RACING Honda Vázvédő telepítése rendkívül egyszerű és gyors. A csomag tartalmazza a szükséges rögzítőelemeket és részletes, lépésről lépésre szóló útmutatót, amely segíti a telepítést. Így pillanatok alatt élvezheted a megnövelt védelmet és a stílusos megjelenést.

Következtetés

Összefoglalva, a PRO-CARBON RACING Honda Vázvédő - Magas - CRF250R 2014-17 a legjobb választás mindazok számára, akik komolyan veszik a motorjuk védelmét és teljesítményét. Nemcsak maximális védelmet nyújt, hanem stílusos megjelenést is. Légy része a PRO-CARBON RACING családnak, és tapasztald meg a kiváló minőséget és teljesítményt.

Állapot Új
Márka Honda
Raktárkészlet Rendelhető

Márka, típus Évjárat
Honda CRF250R 2014, 2015, 2016, 2017

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges

Utoljára megtekintett