PRO-CARBON RACING Honda Vázvédelem - Magas - CRF450R 2019

Gyártó:
Cikkszám:
758509

82600.000027

65039.3701

82 600 Ft

Nettó: 65 039 Ft

PRO-CARBON RACING Honda Vázvédelem - Magas - CRF450R 2019

Rendelhető
Rendelhető

PRO-CARBON RACING Honda Vázvédelem - Magas - CRF450R 2019 egy kiváló minőségű motoralkatrész, amely kifejezetten a Honda CRF450R 2019-es modelljéhez lett tervezve. Ezt a vázvédőt a PRO-CARBON RACING készítette, amely egy neves és megbízható márka a motorsport világában. A termék kategóriája a Vázvédők, és webshopunkban megtalálható széles választékban, amely különféle motoralkatrészeket és motoros ruházatot kínál.

A vázvédelem a motor vázának védelmére szolgál, megakadályozva a sérüléseket és karcolásokat, amelyek a terep motorozás során keletkezhetnek. Ez különösen fontos a versenyzési körülmények között, ahol a motorok gyakran ki vannak téve durva használatnak és ütközéseknek. A PRO-CARBON RACING vázvédők magasan megbízhatóak és tartósak, köszönhetően a prémium minőségű szénszálas anyagból készült konstrukciójuknak.

Főbb Jellemzők:

  • Prémium Anyag: Ez a vázvédelem kiváló minőségű, könnyű szénszálas anyagból készült, amely nagy szilárdságot és tartósságot biztosít.
  • Könnyű Felszerelhetőség: A precíz tervezésnek köszönhetően a termék egyszerűen és gyorsan felszerelhető a motorra, anélkül, hogy komoly szerelési ismeretekre lenne szükség.
  • Fokozott Védelem: Megvédi a motor vázát a sérülésektől és kopásoktól, hosszabb élettartamot biztosítva ezzel a motorkerékpárnak.
  • Elegáns Megjelenés: Az esztétikus szénszálas dizájn növeli a motor vizuális vonzerejét, modern és sportos megjelenést kölcsönözve neki.
  • Profi Minőség: A PRO-CARBON RACING neve garancia a kiváló minőségre és megbízhatóságra a motorsport világában.

A PRO-CARBON RACING Honda Vázvédelem - Magas - CRF450R 2019 nem csak a motorodat védi, hanem növeli annak élettartamát és értékállóságát is. Fontos, hogy a motorod mindig a legjobb állapotban legyen, és ezzel a termékkel biztosíthatod, hogy hosszú ideig élvezhesd a terepmotorozás élményét.

Webshopunkról:

Webshopunk specializálódott motorkerékpár alkatrészek és motoros ruházat értékesítésére. Kínálatunkban megtalálhatók a legkiválóbb minőségű termékek a legjobb gyártóktól, mint a PRO-CARBON RACING. Legyen szó vázvédőkről, motor alkatrészekről, vagy motoros kiegészítőkről, nálunk minden motoros megtalálja a számára legmegfelelőbb termékeket.

Böngésszen webshopunkban és találja meg az Ön motorjához leginkább illő alkatrészeket és kiegészítőket. Kérdései esetén ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésére. Ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot, ha bármi kérdése van a termékeinkkel kapcsolatban.

Frissítés: Kérjük, vegye figyelembe, hogy a termék specifikációi és elérhetősége idővel változhatnak. Rendelés előtt kérjük, ellenőrizze a legújabb információkat a termék oldalán.

Állapot Új
Márka Honda
Raktárkészlet Rendelhető

Márka, típus Évjárat
Honda CRF450R 2019

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges