PRO-CARBON RACING Honda Vázvédelem - Magas - CRF450R 2013-15

Gyártó:
Cikkszám:
758505

82600.000027

65039.3701

82 600 Ft

Nettó: 65 039 Ft

PRO-CARBON RACING Honda Vázvédelem - Magas - CRF450R 2013-15

Rendelhető
Rendelhető

Üdvözöljük a motoralkatrész és motoros ruházat webshopunkban! Bemutatjuk önnek a kiváló minőségű PRO-CARBON RACING Honda Vázvédelmet, kifejezetten a CRF450R 2013-15 modellhez készült, magas kivitelezésben. Ez a keretvédelem egyesíti a csúcsminőségű anyagokat és a prémium kivitelezést, hogy optimális védelmet nyújtson a motor vázának.

Miért válassza a PRO-CARBON RACING Honda Vázvédelmet?

  • Kiváló Anyagminőség: A PRO-CARBON RACING vázvédők karbon szálas kompozitból készülnek, amely garantálja a maximális tartósságot és szilárdságot, miközben könnyű súlyt biztosít.
  • Védelmi Fokozat: Tökéletes megoldás a motorjának védelmére a karcolásokkal, ütésekkel és egyéb sérülésekkel szemben, amelyeket a durva terep vagy bukás okozhat.
  • Könnyű Telepítés: Egyszerűen és gyorsan felszerelhető, így nem kell sok időt töltenie a telepítéssel, és hamarosan élvezheti a vezetést.
  • Egyedi Dizájn: Az esztétikus kivitelezés biztosítja, hogy vázvédője ne csak praktikus legyen, hanem stílusos is, így motorja megőrzi elegáns megjelenését.
  • Prémium Márka: A PRO-CARBON RACING egy elismert márka a motorsport világában, amely nagy hangsúlyt helyez a minőségre és megbízhatóságra.

Termékleírás és Specifikációk

A PRO-CARBON RACING Honda Vázvédő a CRF450R 2013-15 modellhez készült és különösen azoknak ajánlott, akik kemény terepen használják motorjukat. A karbon szálas anyagnak köszönhetően hihetetlenül könnyű, ugyanakkor rendkívül tartós. Az anyaggal szembeni nagy ellenállóság biztosítja, hogy a váz megvédve marad, még a legnehezebb körülmények között is. Tekintve, hogy a magas kivitel a motorvezetők igényeit szolgálja, különleges figyelmet fordítanak a motorozási élmény megőrzésére, anélkül, hogy a kényelemről le kellene mondani.

Hogyan tisztítsa és karbantartsa a vázvédelmet?

Annak érdekében, hogy a PRO-CARBON RACING vázvédője hosszú távon is megőrizze kiváló állapotát, fontos, hogy rendszeresen tisztítsa és karbantartsa. Használjon enyhe szappant és meleg vizet a tisztításhoz, és kerülje el az erős alkoholtartalmú vagy egyéb kémiai tisztítószereket, amelyek megsérthetik az anyagot. A rendszeres karbantartás segít megelőzni az anyag kopását és meghosszabbítja a termék élettartamát.

Rendelje meg ma és élvezze a biztonságot!

Ne késlekedjen, adja le rendelését most, és védje meg motorját a PRO-CARBON RACING prémium minőségű vázvédelmével. Webshopunkban egyszerűen és gyorsan vásárolhat, és élvezheti a gyors szállítást. Ha kérdése van, ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésére.

Állapot Új
Márka Honda
Raktárkészlet Rendelhető

Márka, típus Évjárat
Honda CRF450R 2013, 2014, 2015

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges