PRO-CARBON RACING Honda Vázvédelem - CRF450 2005-08

Gyártó:
Cikkszám:
758469

64300.000051

50629.9213

64 300 Ft

Nettó: 50 630 Ft

PRO-CARBON RACING Honda Vázvédelem - CRF450 2005-08

Rendelhető
Rendelhető

A PRO-CARBON RACING Honda Vázvédelem - CRF450 2005-08 egy prémium minőségű védőeszköz, amely kifejezetten a Honda CRF450 2005-2008-as modellekre tervezték. Ez a vázvédelem az egyik legfontosabb tartozék, amely biztosítja, hogy motorod váza hosszú távon is kiváló állapotban maradjon, még a legnehezebb terepen való használat során is.

A PRO-CARBON RACING termékek híresek a minőségükről és tartósságukról, és ez alól ez a vázvédelem sem kivétel. Az anyagok gondos kiválasztása és a precíz gyártási folyamatok garantálják, hogy ez a vázvédelem kiemelkedő teljesítményt nyújtson még a legkeményebb körülmények között is. A karbon anyag használata nem csupán a maximális védelem érdekében van, hanem a könnyű súly miatt is, így nem növeli meg jelentősen a motor össztömegét.

Jellemzők:

  • Kidolgozás: A PRO-CARBON RACING vázvédelem a legújabb technológiával készült, hogy tökéletesen illeszkedjen a Honda CRF450 2005-08-as modellekhez.
  • Anyag: Magas minőségű karbon, amely rendkívül ellenálló a sérülésekkel szemben.
  • Védelem: Hatékonyan védi a motor vázát a mechanikai sérülésektől és a karcolásoktól.
  • Könnyen szerelhető: Egyszerűen felszerelhető, és pontosan illeszkedik a megadott modellekhez, így időt és energiát spórolhat meg.
  • Könnyű súly: A karbon anyag használata miatt minimális súlytöbbletet jelent a motor számára.

Ez a vázvédelem nem csupán egy egyszerű tartozék. Egy olyan befektetés, amely megóvja a motorod vázát a különböző sérülésektől, és hosszú távon is megőrzi az esztétikus megjelenését. Emellett a PRO-CARBON RACING Honda Vázvédelem versenyképessé teszi a motort, hiszen a motor épsége nagyban hozzájárul a teljesítményéhez is.

A webshopunkban széles választékban kínálunk motoralkatrészeket és tartozékokat, amelyek között biztosan megtalálod a motorodhoz legjobban illő termékeket. Tekintsd meg kínálatunkat, és válaszd a minőséget és megbízhatóságot!

Miért válaszd a PRO-CARBON RACING termékeket?

A PRO-CARBON RACING a motocross és enduro sportágakban elismert márka, amely kifejezetten az extrém körülmények közötti használatra tervezett termékeket kínál. A vázvédelem, amelyet most bemutatunk, az egyik legjobb választás, ha szeretnél maximális védelmet biztosítani a motorodnak, miközben megőrzöd a teljesítményét és megjelenését.

Ne habozz, rendeljen most, és gondoskodj a motorod hosszú távú védelméről és teljesítményéről a PRO-CARBON RACING Honda Vázvédelem - CRF450 2005-08 segítségével!

Állapot Új
Márka Honda
Raktárkészlet Rendelhető

Márka, típus Évjárat
Honda CRF450 2005, 2006, 2007, 2008

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges