PRO-CARBON RACING Honda Vázvédelem - CR85

Gyártó:
Cikkszám:
758465

64300.000051

50629.9213

64 300 Ft

Nettó: 50 630 Ft

PRO-CARBON RACING Honda Vázvédelem - CR85

Rendelhető
Rendelhető

PRO-CARBON RACING Honda Vázvédelem - CR85

A PRO-CARBON RACING Honda Vázvédelem - CR85 egy prémium minőségű vázvédő, amelyet a jól ismert PRO-CARBON RACING gyártó készített a Honda CR85 modellhez. Ez a vázvédelem kifejezetten arra lett tervezve és fejlesztve, hogy megvédje a motorkerékpár váza sérülésektől és kopástól, biztosítva ezzel a hosszú élettartamot és jobb megjelenést.

Jellemzők és előnyök:

  • Anyag: A vázvédő kiváló minőségű karbonból készült, amelyet nagy szilárdsági és tartóssági követelmények alapján terveztek. Ez a könnyű, de rendkívül erős anyag ellenáll a nagy behatásoknak és kopásnak.
  • Precíz illeszkedés: A Honda CR85 vázvédelme pontosan illeszkedik a motor keretéhez, biztosítva, hogy a védőelemek a helyükön maradnak, valamint elegáns megjelenést nyújtanak.
  • Könnyű telepítés: A vázvédő telepítése egyszerű, és nem igényel különleges szerszámokat vagy szakértelmet. A mellékelt részletes utasítások alapján bárki könnyedén felhelyezheti a védőt.
  • Esztétikus megjelenés: A karbon vázvédők nemcsak működnek, hanem esztétikai értéket is hozzáadnak a motorkerékpárhoz. A karbon szálas dizájn modern és sportos megjelenést kölcsönöz a motorhoz.

Használati utasítás:

A vázvédő telepítése előtt alaposan tisztítsa meg a motorkerékpár vázát. Győződjön meg róla, hogy nincs rajta kosz vagy olaj, hogy a védőelemek megfelelően tapadjanak. A csomagban található rögzítő elemekkel rögzítse a védőt a gyártói utasítások szerint.

Műszaki adatok:

  • Gyártó: PRO-CARBON RACING
  • Kompatibilis modellek: Honda CR85
  • Anyag: Karbon
  • Szín: Karbon szálas fekete

A PRO-CARBON RACING Honda Vázvédelem - CR85 tökéletes választás minden motoros számára, aki maximális védelmet és stílust keres a motorkerékpárjához. Ne késlekedjen, rendeljen most és biztosítsa motorja hosszú élettartamát!

Állapot Új
Márka Honda
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges