SELLE DALLA VALLE üléshuzat - WAVE BLACK (SDV004W)

Gyártó:
Cikkszám:
879844
Gyári cikkszám:
SDV004W

22600.000012

17795.2756

22 600 Ft

Nettó: 17 795 Ft

SELLE DALLA VALLE üléshuzat - WAVE BLACK (SDV004W)

  • Fekete
Rendelhető
Rendelhető

A SELLE DALLA VALLE üléshuzat - WAVE BLACK (SDV004W) egy prémium minőségű üléshuzat, amelyet kifejezetten a legmagasabb elvárásoknak megfelelően terveztek és készítettek. Ez az üléshuzat kiváló választás mind az amatőr, mind a professzionális motorosok számára, akik nem kívánnak kompromisszumot kötni a kényelem és a stílus terén.

A SELLE DALLA VALLE hosszú évtizedek óta híres kiváló minőségű termékeiről az autó- és motoralkatrész iparban. Az olasz gyártó gondoskodik arról, hogy minden egyes termék a lehető legjobb minőségű anyagokból készüljön, és a legújabb technológiai fejlesztések alkalmazásával készüljön. Az üléshuzatok, mint ez a WAVE BLACK modell is, kiváló tartósságot és hosszú élettartamot biztosítanak, így hosszú időn keresztül szolgálják a motorosokat.

Az SDV004W modellnél kiemelt figyelmet fordítottak a tervezésre és a funkcionalitásra egyaránt. A fekete színű WAVE design modern és dinamikus megjelenést kölcsönöz a motorodnak, miközben a legújabb anyagtechnológiák révén tartós és ellenálló marad a legkülönbözőbb időjárási körülmények között is.

A SELLE DALLA VALLE üléshuzat WAVE BLACK tökéletesen illeszkedik a motorod üléséhez, így biztosítva a maximális kényelmet még hosszabb utak során is. Az üléshuzat csúszásgátló bevonattal rendelkezik, ami megakadályozza, hogy az üléshuzat elmozduljon, így te biztonságosan és stabilan ülhetsz a motorodon minden körülmények között.

Ez a konkrét üléshuzat modell szintén ellenáll az UV sugárzásnak, ami megakadályozza a fakulást és a színek elvesztését. Az anyag vízlepergető tulajdonsága megvédi az üléshuzatot a nedvességtől és a szennyeződésektől, így könnyen tisztán tartható és karbantartható.

Főbb jellemzők:

  • Prémium minőségű anyagok: hosszú élettartam és kiváló tartósság
  • Modern WAVE design: dinamikus és stílusos megjelenés
  • Csúszásgátló bevonat: stabil és biztonságos ülés
  • UV-álló: megelőzi a színek fakulását
  • Vízlepergető: nedvességtől és szennyeződésektől való védelem
  • Könnyű tisztítás és karbantartás

Az SDV004W SELLE DALLA VALLE üléshuzat - WAVE BLACK választása garantáltan javítja a motorod kényelmét és megjelenését. Rendeld meg most webshopunkban és élvezd a maximális kényelmet és stílust minden egyes utazás során!

#Szín Fekete
Állapot Új
Márka Honda
Raktárkészlet Rendelhető

Márka, típus Évjárat
Honda CRF250R 2010, 2011, 2012, 2013
Honda CRF450R 2009, 2011, 2012

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges