SELLE DALLA VALLE Racing Üléshuzat Fekete SDV014

Gyártó:
Cikkszám:
966613
Gyári cikkszám:
SDV014

19400.000062

15275.5906

19 400 Ft

Nettó: 15 276 Ft

SELLE DALLA VALLE Racing Üléshuzat Fekete SDV014

  • Fekete
Rendelhető
Rendelhető

SELLE DALLA VALLE Racing Üléshuzat Fekete SDV014 egy prémium minőségű motorkerékpár ülésburkolat, amely kifejezetten versenyzők és motorkerékpár-rajongók számára készült. Ez az üléshuzat kiváló választás azon motorosok számára, akik nagyra értékelik a teljesítményt és a stílust. Ezt a terméket a neves SELLE DALLA VALLE gyártja, amely híres a kiváló minőségű és tartós motoralkatrészekről.

A SELLE DALLA VALLE Racing Üléshuzat Fekete SDV014 ergonomikus kialakítása javítja a tapadást és a kényelmet bármilyen körülmények között. A speciális anyaghasználat biztosítja, hogy az üléshuzat hosszú ideig megőrizze esztétikai és funkcionális tulajdonságait anélkül, hogy elhasználódna vagy veszít professzionális kinézetéből. A versenyzés során különösen fontos, hogy a motorkerékpár ülése stabil és kényelmes legyen, ez a termék pedig tökéletesen megfelel ennek az elvárásnak.

Az üléshuzat egyedi dizájnja és fekete színe modern és sportos megjelenést kölcsönöz a motorkerékpárnak. A SELLE DALLA VALLE márkanév garancia a minőségre, hiszen a cég fejlett technológiákat és szigorú minőség-ellenőrzési folyamatokat alkalmaz, hogy minden termékük a lehető legmagasabb szinten teljesítsen. Az üléshuzat könnyen felhelyezhető és illeszkedik a legtöbb motorkerékpár modellhez, ami megkönnyíti a felhasználók számára a telepítést.

Termék jellemzői:

  • Gyártó: SELLE DALLA VALLE
  • Modell: SDV014
  • Kategória: Motoralkatrész > Ülések, üléshuzatok > Üléshuzat
  • Szín: Fekete
  • Anyag: Magas minőségű, tartós anyag
  • Ergonomikus kialakítás a maximális kényelem érdekében
  • Kiváló tapadási jellemzők
  • Könnyű telepítés és karbantartás
  • Modern, sportos megjelenés

Amennyiben Ön is szeretné, hogy motorkerékpárja a legjobbat nyújtsa mind teljesítményben, mind pedig kinézetben, a SELLE DALLA VALLE Racing Üléshuzat Fekete SDV014 a tökéletes választás. Ne hagyja ki ezt a kiváló minőségű, tartós és stílusos üléshuzatot, amely garantáltan javítja motorozási élményét.

Rendelje meg most a SELLE DALLA VALLE Racing Üléshuzat Fekete SDV014-et a webshopunkban, és élvezze a gyors kiszállítást és a versenyképes árakat.

#Szín Fekete
Állapot Új
Márka Honda
Raktárkészlet Rendelhető

Márka, típus Évjárat
Honda CRF250R 2022
Honda CRF450R 2021, 2022

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges