NUETECH Tubliss - szerelő segéd szerszám (Gen2 GP1)

Gyártó:
Cikkszám:
847979
Gyári cikkszám:
GP1

6700.000062

5275.5906

6 700 Ft

Nettó: 5 276 Ft

NUETECH Tubliss - szerelő segéd szerszám (Gen2 GP1)

Rendelhető
Rendelhető

A NUETECH Tubliss - szerelő segéd szerszám (Gen2 GP1) tökéletes megoldás mindazok számára, akik szeretnék megkönnyíteni a Tubliss rendszerek telepítését és karbantartását motorjukon. Ez a speciálisan tervezett szerszám egyszerűbbé és gyorsabbá teszi a szerelési folyamatot, időt és energiát takarítva meg a motorosok számára.

Jellemzők:

  • Erős és tartós anyag: A szerszám kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek ellenállnak a kopásnak és a mindennapos használat okozta sérüléseknek.
  • Egyszerű használat: A szerszám tervezése lehetővé teszi a Tubliss rendszer egyszerű és gyors telepítését és eltávolítását, minimalizálva a szerelési időt és a fáradtságot.
  • Precíz kialakítás: A szerszám mérnöki pontossággal készült, biztosítva a megfelelő illeszkedést és működést minden Gen2 GP1 Tubliss rendszernél.
  • Kompakt és hordozható: Kis méretének köszönhetően könnyen szállítható és tárolható, bárhová is megy a motoros.

Mi az a Tubliss rendszer?
A Tubliss rendszer egy innovatív megoldás, amely lehetővé teszi a belső gumik nélküli motorozást. Ez a rendszer csökkenti a kerék súlyát, javítja a tapadást és csökkenti a defekt esélyét. A Tubliss rendszer telepítése bonyolult lehet, de a megfelelő szerszámok használatával, mint amilyen a NUETECH Tubliss - szerelő segéd szerszám (Gen2 GP1), jelentősen megkönnyíthető a folyamat.

Használja ezt a szerszámot, hogy maximálisan kihasználhassa a Tubliss rendszer előnyeit. A szerszám nélkülözhetetlen minden komoly motoros számára, aki a legjobb teljesítményre és megbízhatóságra törekszik minden terepen.

Megrendelés és Garancia:
A NUETECH Tubliss - szerelő segéd szerszám (Gen2 GP1) raktárról elérhető azonnali szállítással online webshopunkban. Minden termékünk mögött állunk, és garanciát vállalunk a minőségre. Az egyszerű visszatérítési politika és a barátságos ügyfélszolgálat biztosítja, hogy elégedett legyen vásárlásával. Ne hagyja ki ezt a nélkülözhetetlen eszközt a Tubliss rendszer hatékony kezelése érdekében!

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges
Mások még ezeket a termékeket vásárolták

Utoljára megtekintett