PROX GASKET KIT TOP END 35.4397

Gyártó:
Cikkszám:
706827
Gyári cikkszám:
35.4397

19199.999954

15118.1102

19 200 Ft

Nettó: 15 118 Ft

PROX GASKET KIT TOP END 35.4397

Rendelhető
Rendelhető

PROX GASKET KIT TOP END 35.4397

Üdvözöljük webshopunkban! Bemutatjuk az egyik legnépszerűbb termékünket motocross- és enduro motorosaink számára, a PROX GASKET KIT TOP END 35.4397 terméket. Ha minőségi tömítéseket keres motorjához, ezt a készletet azoknak az igényes motorosoknak tervezték, akik nem kötnek kompromisszumot a megbízhatóság és teljesítmény terén.

A PROX márka garanciája

A PROX márka világszerte elismert a magas minőségű motorkerékpár-alkatrészek gyártásában. A PROX elkötelezett a kiváló minőség és tartósság mellett, így biztos lehet benne, hogy ez a tömítéskészlet a legjobb anyagokból készült, amelyek ellenállnak a legszélsőségesebb körülményeknek is. A PROX GASKET KIT TOP END 35.4397 ideális választás minden olyan motoros számára, aki hosszú élettartamot és megbízhatóságot vár el.

Kiváló minőség és precizitás

A PROX GASKET KIT TOP END 35.4397 tömítéskészletet úgy tervezték, hogy pontosan illeszkedjen a motor felső részéhez, biztosítva a tökéletes tömítést és a maximális teljesítményt. Az alkatrészek kiválasztása és elkészítése során alkalmazott szigorú minőségellenőrzési eljárások garantálják, hogy minden egyes készlet megfelel a legmagasabb elvárásoknak.

Motoralkatrész és teljesítmény

Ez a tömítéskészlet biztosítja, hogy motorja optimálisan működjön, csökkentve az olyan problémák előfordulását, mint az olajszivárgás vagy a teljesítmény vesztése. Ahhoz, hogy motorját legjobb állapotban tartsa, elengedhetetlen a megfelelő karbantartás és a minőségi alkatrészek használata. A PROX tömítések megbízhatósága és tartóssága miatt ideális választás minden motoros számára.

Könnyű telepítés

A PROX GASKET KIT TOP END 35.4397 termék könnyen telepíthető, ami elősegíti, hogy gyorsan visszatérhessen a motorozáshoz. Az összes szükséges tömítés és tartozék megtalálható a készletben, és részletes útmutatót biztosítunk a telepítési folyamat megkönnyítése érdekében.

Ki számára ajánlott?

Ez a tömítéskészlet kiváló választás mind a hobbi motorosok, mind pedig a profi versenyzők számára, akik a legjobb teljesítményt kívánják kihozni motorjukból. Legyen szó hétvégi motorozásról vagy versenyzésről, a PROX GASKET KIT TOP END 35.4397 készlet tökéletes választás minden helyzetre. Az gyors és megbízható szolgáltatásainkkal biztos lehet benne, hogy mindig a legjobb alkatrészeket kapja.

Összegzés

A PROX GASKET KIT TOP END 35.4397 kiváló minőségű tömítéskészlet, amely a PROX márka által biztosított megbízhatóságot és teljesítményt nyújtja. Használatával biztosítható a motor optimális működése és hosszú élettartama. Rendelje meg még ma, és élvezze a kiváló minőséget és teljesítményt, amit ez a készlet kínál!

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges