S3 Kit o-gyűrű fők és érkező tömítések GASGAS PRO 125 GA-GG-TR125

Gyártó:
Cikkszám:
881056
Gyári cikkszám:
GA-GG-TR125

9999.999939

7874.0157

10 000 Ft

Nettó: 7 874 Ft

S3 Kit o-gyűrű fők és érkező tömítések GASGAS PRO 125 GA-GG-TR125

Rendelhető
Rendelhető

S3 Kit o-gyűrű fők és érkező tömítések GASGAS PRO 125 GA-GG-TR125

Üdvözöljük webshopunkban, ahol a legmagasabb minőségű motoralkatrészeket kínáljuk a szenvedélyes motorosoknak. Bemutatjuk a S3 Kit o-gyűrű fők és érkező tömítések termékünket, amelyet kifejezetten a GASGAS PRO 125 GA-GG-TR125 motorhoz terveztek.

Miért válassza az S3 Kit o-gyűrű tömítéseket?

Az S3 gyártó híres a kimagasló minőségű és megbízható motoralkatrészeiről. Az S3 Kit o-gyűrű fők és érkező tömítések különleges teljesítményének és tartósságának köszönhetően a motorja mindig a legélesebb formájában lesz.

Ezek a tömítések a legjobb anyagokból készülnek, hogy ellenálljanak a magas nyomásnak és hőmérsékletnek, ezzel garanciát adva, hogy motorja optimális teljesítményt nyújtson anélkül, hogy szivárgást vagy károsodást szenvedne.

Jellemzők és előnyök

  • Tökéletes illeszkedés: Ezek a tömítések kifejezetten a GASGAS PRO 125 GA-GG-TR125 modellekhez készültek, biztosítva a tökéletes illeszkedést és kompatibilitást.
  • Kiváló minőség: Az S3 csak a legjobb anyagokat használja, hogy hosszú élettartamú és megbízható termékeket biztosítson.
  • Magas teljesítmény: Ellenállnak a magas hőmérsékletnek és nyomásnak, így motorja mindig csúcsteljesítményt nyújt.
  • Könnyű beszerelés: A könnyű telepítés érdekében tervezett tömítések minimális karbantartást igényelnek és maximalizálják a motor hatékonyságát.
  • Gazdaságos megoldás: A kiváló minőség és tartósság miatt kevesebb időt és pénzt kell karbantartásra fordítania.

Használati útmutató

Az S3 Kit o-gyűrű fők és érkező tömítéseket könnyen beszerelheti, még akkor is, ha nem profi szerelő. Mindig ellenőrizze, hogy a megfelelő szerszámok és felszerelések kéznél vannak-e, mielőtt elkezdené a beszerelést. A pontosan illeszkedő tömítések biztosítják, hogy a motorja mindig a legjobb állapotban maradjon.

Rendelje meg most!

Ne hagyja ki ezt a kiváló lehetőséget, hogy a motorját megadja a szükséges gondoskodást az S3 Kit o-gyűrű fők és érkező tömítésekkel. Rendelje meg most, és élvezze a szenvedélyes motorozás megszakítás nélküli élményét!

Állapot Új
Márka Gas Gas
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges