X-GRIP Kerékcsapágy tömítésekkel X-GRIP első kerékhez XG-1812

Gyártó:
Cikkszám:
756328
Gyári cikkszám:
XG-1812

20199.999986

15905.5118

20 200 Ft

Nettó: 15 906 Ft

X-GRIP Kerékcsapágy tömítésekkel X-GRIP első kerékhez XG-1812

Rendelhető
Rendelhető

A X-GRIP Kerékcsapágy tömítésekkel X-GRIP első kerékhez XG-1812 egy kiváló minőségű, megbízható és tartós motoralkatrész, amely biztosítja a sima és stabil vezetési élményt. Az X-GRIP egy híres gyártó, amely kiváló minőségű motoralkatrészeket kínál minden motoros igényére. Ez a kerékcsapágy speciálisan az X-GRIP első kerékhez lett tervezve, és tökéletesen illeszkedik a modell számos paraméteréhez.

Az X-GRIP kerékcsapágyakat úgy tervezték, hogy endure és motocross versenyeken is megállják a helyüket. A tartós, kopásálló anyagból készült csapágyak hosszú élettartamot biztosítanak, még a legkeményebb körülmények között is. A termék kiváló választás mind azoknak, akik gyakran járnak hegyi utakra vagy off-road pályákra, és mindazoknak, akik egyszerűen csak a legjobb teljesítményt várják el motorjuktól.

Az X-GRIP Kerékcsapágy tömítésekkel XG-1812 model specifikusan úgy lett tervezve, hogy minimalizálja a súrlódást, ezáltal növelve a motor hatékonyságát és csökkentve az energiafogyasztást. Az alacsony súrlódású kialakítás nemcsak a teljesítményt növeli, hanem hozzájárul a motor hosszabb élettartamához is. A hermetikusan zárt tömítések megakadályozzák, hogy por, piszok vagy víz bejusson a csapágyba, mely további védelmet biztosít a kopás ellen.

Az beszerelés egyszerű és zökkenőmentes, így még a kevésbé tapasztalt motorosok is könnyedén elvégezhetik a cserét. Az X-GRIP Kerékcsapágy tömítésekkel XG-1812 szerszám nélküli gyors cserélhetőséget tesz lehetővé, így a motorosok minden körülmények között biztosak lehetnek benne, hogy járművük optimális teljesítményt nyújt.

Az X-GRIP márka iránti elkötelezettség az innováció és minőség iránt garantálja, hogy minden termékük a legszigorúbb minőségi szabványoknak megfelelően készül. A gyártás során használt prémium anyagok és a legmodernebb technológia kombinációja biztosítja, hogy az X-GRIP kerékcsapágyak mindenki számára elérhetőek, aki a legjobbat akarja a motorjának. Az XG-1812 modell tökéletes választás azok számára, akik nem hajlandók kompromisszumot kötni a teljesítmény és megbízhatóság terén.

Összefoglalva, az X-GRIP Kerékcsapágy tömítésekkel XG-1812 egy nélkülözhetetlen tartozék minden motoros számára, akik a megbízhatóságra és teljesítményre vágynak. Az egyszerű beszerelés, a tartós anyagok és az alacsony súrlódású kialakítás mind hozzájárulnak ahhoz, hogy ez a termék egyedülálló legyen a piacon. Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy javítsa motorja teljesítményét és megbízhatóságát ezzel a kiváló minőségű kerékcsapággyal!

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges

Utoljára megtekintett