MOOSE RACING HARD-PARTS SHOCK BEARING KIT LOWER 27-1089

Gyártó:
Cikkszám:
921321
Gyári cikkszám:
27-1089

23499.99999

18503.9370

23 500 Ft

Nettó: 18 504 Ft

MOOSE RACING HARD-PARTS SHOCK BEARING KIT LOWER 27-1089

Rendelhető
Rendelhető

MOOSE RACING HARD-PARTS SHOCK BEARING KIT LOWER 27-1089

A Moose Racing termékei híresek a kiváló minőségükről és megbízhatóságukról, és ez a SHOCK BEARING KIT LOWER 27-1089 sem kivétel. Ez a készlet tökéletes választás azoknak a motorosoknak, akik a legjobb alkatrészeket keresik motorkerékpárjukhoz. Ez a csapágykészlet speciálisan az alsó részre van kialakítva, és MOOSE minőségbiztosítása mellett érkezik.

Termékjellemzők

  • Tartósság és minőség: A kit kiemelkedő minőségű anyagokból készült, hogy biztosítsa a hosszú élettartamot és maximális teljesítményt.
  • Speciális kialakítás: Kifejezetten a motorkerékpár alsó részére tervezték, hogy garantáltan illeszkedjen és optimális működést biztosítson.
  • Könnyű telepítés: A készlet tartalmazza az összes szükséges alkatrészt és átfogó utasításokat, így a telepítés gyors és egyszerű.
  • MOOSE megbízhatóság: A Moose Racing híres a robusztus és megbízható termékeiről, így biztos lehet benne, hogy a legjobbat kapja.

A SHOCK BEARING KIT LOWER 27-1089 telepítése nemcsak meghosszabbítja a motorkerékpár futóművének élettartamát, hanem javítja a vezetési élményt is. A megfelelően karbantartott csapágyak csökkentik a kopást és a vibrációt, így simább és kényelmesebb utazást tesznek lehetővé. Ez különösen fontos terepmotorosoknak, akik számára minden részlet számít a verseny alatt.

A Moose Racing termékek ráadásul többszörös tesztelésen mennek keresztül, hogy megfeleljenek a legszigorúbb szabványoknak. Ez a gondoskodás és elkötelezettség a minőség iránt biztosítja, hogy minden egyes alkatrész kielégíti a vásárlókat és hozzájárul a motorkerékpár teljesítményének növeléséhez.

Ha Ön motorsport-rajongó vagy egyszerűen csak szeretne gondoskodni motorkerékpárjáról, ez a SHOCK BEARING KIT LOWER 27-1089 kitűnő választás. A MOOSE Racing nem csupán egy márka, hanem egy életstílus, amely minden motorsportfanatikus szívéhez közel áll. Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, hogy motorkerékpárját a legjobb alkatrészekkel szerelje fel.

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges