SCAR villa befogó ( S5417 )

Gyártó:
Cikkszám:
895195
Gyári cikkszám:
S5417

214800.000041

169133.8583

214 800 Ft

Nettó: 169 134 Ft

SCAR villa befogó ( S5417 )

  • Kék
  • Narancs
  • Piros
Rendelhető
Rendelhető

SCAR villa befogó ( S5417 )

Üdvözöljük a motoralkatrész webshopunkban! A SCAR villa befogó ( S5417 ) kiváló választás mindazok számára, akik keresik a legmagasabb minőségű teleszkópalkatrészeket motorkerékpárjuk számára. Ez a termék a SCAR gyártó egyik kiemelkedő innovációja, amely strapabíró és megbízható megoldást kínál minden motoros számára, legyen szó hobbi vagy verseny felhasználásról.

Termékleírás:

A SCAR villa befogó ( S5417 ) egy csúcsminőségű teleszkópbefogó, amely az alábbi jellemzőkkel rendelkezik:

  • Gyártó: SCAR
  • Modell: S5417
  • Kategória: Motoralkatrész > Webshop > Teleszkópalkatrészek > Villabefogó
  • Anyag: Repülős alumínium
  • Szín: Fekete, piros vagy kék anodizált bevonat
  • Súly: 315 gramm
  • Kompatibilis: A legtöbb modern motorkerékpárral

A SCAR villa befogó ( S5417 ) alumíniumból készült, amely biztosítja a termék hosszú élettartamát és kiváló kopásállóságát. Az anodizált bevonat nemcsak esztétikailag vonzóvá teszi, hanem extra védelmet is nyújt a korrózió ellen.

Prémium minőség

A SCAR egy jól ismert név a motoralkatrész piacon. A vállalat elkötelezett amellett, hogy csak a legjobb anyagokat és fejlett technológiákat használja termékei gyártása során. A SCAR villa befogó ( S5417 ) is megtestesíti ezt az elkötelezettséget, hiszen minden részletében a prémium minőség jegyeit viseli.

Telepítés és kompatibilitás

Ez a villa befogó könnyen telepíthető, és az utasítások követésével gyorsan beilleszthető a rendszerekbe. A termék univerzális kialakítása lehetővé teszi, hogy a legtöbb modern motorkerékpárral kompatibilis legyen. Legyen szó tereprali, utcai vagy versenymotorról, ez a termék megbízható választás.

Kihívások és megoldások

A motorkerékpározás során az egyik legnagyobb kihívás a teleszkóprendszer megfelelő működésének fenntartása. A SCAR villa befogó ( S5417 ) pontosan ebben nyújt segítséget, biztosítva a teleszkóp stabil és biztonságos rögzítését, minimalizálva a vibrációkat és növelve a teljes vezetési élményt.

Vásárlói vélemények

A SCAR villa befogó ( S5417 ) számos elégedett vásárló visszajelzése alapján kiválóan teljesít minden helyzetben. Sokan kiemelik a termék tartósságát és könnyű telepíthetőségét, valamint a motor irányíthatóságának jelentős javulását is tapasztalták.

Rendelje meg még ma!

Ne habozzon, vásárolja meg a SCAR villa befogó ( S5417 ) terméket most, és élvezze a motorozás minden pillanatát maximális teljesítmény mellett. Webshopunkban gyors és egyszerű a rendelési folyamat, és a szállítás is megbízható és gyors.

#Szín Kék
#Szín Piros
#Szín Narancs
Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges