RACE TECH NITROGÉN TÖLTŐ CSAVAR SPNV 0512

Gyártó:
Cikkszám:
895809
Gyári cikkszám:
SPNV 0512

7100.000024

5590.5512

7 100 Ft

Nettó: 5 591 Ft

RACE TECH NITROGÉN TÖLTŐ CSAVAR SPNV 0512

Érdeklődjön
Rendelhető

RACE TECH NITROGÉN TÖLTŐ CSAVAR SPNV 0512

Kategória: Motoralkatrész > Webshop > Teleszkópalkatrészek > Hátsó teleszkóp alkatrészek

Gyártó: RACE TECH

A RACE TECH NITROGÉN TÖLTŐ CSAVAR SPNV 0512 egy professzionális minőségű komponens, amely kiválóan szolgálja a motorkerékpárok teleszkópjainak teljesítményét. Ez a termék a kifejezetten a versenyekhez és a magas igénybevételhez lett kifejlesztve, amely biztosítja a teleszkópok sima és megbízható működését.

Kiemelkedő Jellemzők:

  • Precíz Tervezés: A RACE TECH által tervezett és gyártott nitrogén töltő csavar pontosan illeszkedik a teleszkóp rendszeréhez, biztosítva a teljesítményt és a hosszú élettartamot.
  • Magas Minőségű Anyagok: A termék prémium minőségű anyagokból készült, amelyek ellenállnak a kopásnak és a korróziónak, így hosszan tartó megbízhatóságot nyújtanak.
  • Könnyű Telepítés: A termék egyszerűen és gyorsan telepíthető, így a karbantartás minimális időt és erőfeszítést igényel.
  • Tökéletes Légmentesség: A RACE TECH nitrogén töltő csavar biztosítja a megfelelő légmentes záródást, amely megakadályozza a gázszivárgást, és maximalizálja a teleszkóp teljesítményét.

Részletes Leírás:

A RACE TECH nitrogén töltő csavar SPNV 0512 egy kritikus alkatrész minden motorkerékpár hátsó teleszkóp rendszerében. A nitrogén töltés kulcsfontosságú a teleszkóp optimális működése szempontjából, mivel segít fenntartani a megfelelő nyomást és hatékony csillapítást biztosít bármilyen útviszonyok között. Ez a kiegészítő lehetővé teszi a motorozás közbeni rezgések és rázkódások minimalizálását, így sima és kényelmes utazást biztosít.

Mint minden RACE TECH termék, a nitrogén töltő csavar is a legmagasabb szabványoknak megfelelően készült. Az anyagválasztás és a gyártási folyamatok gondoskodnak arról, hogy minden egyes darab kiváló minőségű és tartós legyen. Az autósportban és motoros versenyekben szerzett tapasztalataikra alapozva a RACE TECH folyamatosan fejleszt és újít, hogy a motorosok számára a legjobb teljesítményt nyújtó alkatrészeket kínálhassák.

A motorkerékpárok szerelmeseinek a megbízhatóság és a teljesítmény kiemelt fontosságú. A RACE TECH nitrogén töltő csavar SPNV 0512 ezt a kettőt ötvözi, így lehetővé teszi a motorosok számára, hogy nyugodtan koncentrálhassanak az útra és a versenyre. A termék egyszerűen telepíthető, így még a kevésbé tapasztalt felhasználók is könnyedén kicserélhetik vagy karbantarthatják vele a teleszkóp rendszerüket.

Rendeld meg a RACE TECH NITROGÉN TÖLTŐ CSAVAR SPNV 0512-t most, és érezd a különbséget minden egyes utazás során! A webshopunkban széles választékot találsz további motoralkatrészekből és kiegészítőkből is. Ne habozz, tedd meg a következő lépést a tökéletes motoros élmény felé!

Állapot Új
Raktárkészlet Érdeklődjön

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges
Mások még ezeket a termékeket vásárolták
RACE TECH NITROGÉN TŰ TSNN 01 RACE TECH NITROGÉN TŰ TSNN 01

17 900 Ft

RACE TECH NITROGÉN TŰ TSNN 01

Utoljára megtekintett