SCAR Launch Control TC/SX 50 21-24 BK SLC500BK

Gyártó:
Cikkszám:
994554
Gyári cikkszám:
SLC500BK

34499.999961

27165.3543

34 500 Ft

Nettó: 27 165 Ft

SCAR Launch Control TC/SX 50 21-24 BK SLC500BK

Rendelhető
Rendelhető

SCAR Launch Control TC/SX 50 21-24 BK SLC500BK - Egy kiváló minőségű indításvezérlő, amelyet kifejezetten a TC és SX 50 motorkerékpárokhoz terveztek a 2021-2024-es modellekhez. Ez a termék a SCAR megbízható gyártójától származik, amely híres a kiváló minőségű motoralkatrészeiről és tartozékairól.

Ez a Launch Control kifejezetten úgy lett megtervezve, hogy maximalizálja a teljesítményt és növelje a versenyzési előnyöket. Az SCAR által kínált Launch Control lehetővé teszi a motorosok számára, hogy optimalizálják a gyorsulást és elérjék a legjobbat induláskor. Ez különösen hasznos a versenypályán, ahol minden másodperc számít.

A SCAR Launch Control TC/SX 50 21-24 BK SLC500BK kialakítása robusztus és tartós, ami biztosítja a hosszú élettartamot és a megbízhatóságot a legkeményebb körülmények között is. A termék fekete színben kapható, amely elegáns megjelenést kölcsönöz a motorkerékpárnak, emellett pedig könnyen kezelhető és egyszerűen felszerelhető.

Az indításvezérlő főbb jellemzői:

  • Kiváló minőség: A SCAR Launch Control prémium anyagokból készült, amelyek tartósak és megbízhatóak.
  • Maximalizált teljesítmény: Segít optimalizálni a gyorsulást és növeli a teljesítményt verseny során.
  • Könnyű felszerelhetőség: Praktikus és egyszerűen telepíthető, amelyhez nincs szükség speciális eszközökre.
  • Elegáns design: A fekete szín modern és stílusos megjelenést biztosít a motor számára.

A SCAR Launch Control TC/SX 50 21-24 BK SLC500BK ideális választás minden motoros számára, aki többet szeretne kihozni a motorkerékpárjából. Legyen szó amatőr vagy profi versenyzőkről, ez a termék kiváló választás versenyfeltételekre és teljesítménynövelésre.

A webshopunkban a motoralkatrészek széles választékát kínáljuk, beleértve a SCAR által gyártott kiváló minőségű alkatrészeket. Az SCAR Launch Control mellett számos más alkatrész és kiegészítő is elérhető, amelyek mind hozzájárulhatnak motorja optimális működéséhez és teljesítményéhez.

Fedezze fel kínálatunkat és találja meg a legjobban megfelelő alkatrészeket és tartozékokat motorkerékpárjához. Webshopunkban könnyedén megtalálhatja azt, amit keres, kategorizált termékleírásaink és részletes információink segítségével.

Rendelje meg a SCAR Launch Control TC/SX 50 21-24 BK SLC500BK-t még ma, és tapasztalja meg a különbséget a versenypályán vagy az utakon. Gyors szállítás, versenyképes árak és kiváló minőség - ezek mind garantáltak, ha nálunk vásárol!

Cikkszám: 994554
Gyári cikkszám: SLC500BK
Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges