SCAR Launch Control CR/KXF/RM BL SLC201B

Gyártó:
Cikkszám:
993375
Gyári cikkszám:
SLC201B

34499.999961

27165.3543

34 500 Ft

Nettó: 27 165 Ft

SCAR Launch Control CR/KXF/RM BL SLC201B

Rendelhető
Rendelhető

A SCAR Launch Control CR/KXF/RM BL SLC201B egy kiváló minőségű termék, amelyet kifejezetten off-road motorokra terveztek. Ez a kiemelkedő indítókontroll eszköz leginkább a CR, KXF és RM motorokhoz optimalizált, és lehetővé teszi a versenyzők számára, hogy maximális hatékonysággal és sebességgel rajtoljanak. Akár amatőr, akár profi szinten versenyzik, ez a termék nagyban hozzájárul ahhoz, hogy domináljon a pályán.

A termék fejlesztése során a legmodernebb anyagokat és technológiákat alkalmazták, így biztos lehet benne, hogy hosszú élettartamot és megbízhatóságot kap. A termék könnyű, mégis rendkívül tartós alumíniumból készült, ami lehetővé teszi, hogy ellenálljon a legkeményebb körülményeknek is, miközben minimalizálja a motor súlyának növekedését.

Az SCAR Launch Control használata egyszerű és intuitív, mindössze néhány lépésben beállítható. Az eszköz segítségével a rajt előtt zárolhatja a villaszárakat, ami stabilabbá és gyorsabbá teszi az indítást. Ezenkívül a termék precíz mechanizmusának köszönhetően pontosan beállíthatja a kívánt indítási pozíciót, ezáltal minimalizálva a kockázatokat és maximalizálva az esélyeit a sikeres indulásra.

A SCAR Launch Control CR/KXF/RM BL SLC201B felszerelése egyszerű, nem igényel különleges szerszámokat vagy szakértelmet. A mellékelt részletes útmutató segítségével bárki könnyedén telepítheti, függetlenül attól, hogy milyen tapasztalattal rendelkezik a motoralkatrészek telepítése terén. A terméket úgy tervezték, hogy tökéletesen illeszkedjen a megadott motor modellek villaszáraihoz, biztosítva egy biztonságos és stabil telepítést.

A webáruházunkban nem csak kiváló minőségű motoralkatrészeket talál, de a legjobb árakat is biztosítjuk. A SCAR Launch Control CR/KXF/RM BL SLC201B is konkurenciamentesen kedvező áron érhető el nálunk. Továbbá, vásárlóink elégedettsége érdekében gyors és megbízható szállítást kínálunk.

Összefoglalva, ha Ön versenyző, aki komolyan veszi a motorozást, és szeretné maximálni a rajtelőnyét, akkor a SCAR Launch Control CR/KXF/RM BL SLC201B a tökéletes választás. Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, rendelje meg most, és tapasztalja meg a különbséget a következő versenyén!

Cikkszám: 993375
Gyári cikkszám: SLC201B
Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges