NEKEN NAGYNYOMÁSÚ LÉGPUMPA NK-PUMP

Gyártó:
Cikkszám:
921614
Gyári cikkszám:
NK-PUMP

23199.999955

18267.7165

23 200 Ft

Nettó: 18 268 Ft

NEKEN NAGYNYOMÁSÚ LÉGPUMPA NK-PUMP

Rendelhető
Rendelhető

NEKEN NAGYNYOMÁSÚ LÉGPUMPA NK-PUMP

Fedezd fel a motorozás új dimenzióját a NEKEN nagy nyomású légpumpa NK-PUMP segítségével! Ez a kiváló minőségű teleszkóppumpa a NEKEN gyártótól minden részletében a motorod teljesítményének és kényelmének növelésére lett tervezve, legyen szó versenypályáról vagy a mindennapi közlekedésről.

Csúcstechnológia és precizitás

A NEKEN márka messze földön híres megbízhatóságáról és kifinomult technológiai megoldásairól. Az NK-PUMP modellel sem tesznek kivételt. A pumpa nagy nyomáson dolgozik, amely lehetővé teszi a teleszkópok tökéletes beállítását, így maximalizálva a motorod stabilitását és irányíthatóságát. Az ergonomikus kialakítás kényelmes használatot biztosít, míg a robusztus anyaghasználat garantálja a hosszú élettartamot.

Kiemelkedő teljesítmény

A NEKEN nagy nyomású légpumpája gyors és hatékony működést biztosít, így rövid idő alatt érheted el a kívánt nyomást. A precíziós nyomásmérő lehetővé teszi a pontos beállítást, amely minden motoros számára elengedhetetlen a lehető legjobb vezetési élmény érdekében. Akár versenymotorok, akár túramotorok karbantartásáról van szó, az NK-PUMP ideális választás.

Könnyű és hordozható

A kompakt méret lehetővé teszi, hogy bárhová magaddal vihesd. Súlya minimális, így nem jelent extra terhet, ha hosszabb utazásokra indulsz. A NEKEN nagy nyomású légpumpa NK-PUMP olyan tartós alapanyagokból készült, amelyek ellenállnak az időjárás viszontagságainak és a mindennapi használat kopásának.

Sokkold a versenytársakat

Modern dizájnjával és magas szintű funkcionalitásával a NEKEN NK-PUMP sikert arathat a motoros berkeken belül. Az élénk színek és az elegáns megjelenés nem csupán stílusos kiegészítővé teszik ezt a pumpát, hanem kiváló ajándékot is jelenthet minden motorozás szerelmese számára.

Specifikációk

  • Gyártó: NEKEN
  • Kategória: Motoralkatrész > Webshop > Teleszkópalkatrészek > Pumpa
  • Modell: NK-PUMP

Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy a NEKEN nagy nyomású légpumpa NK-PUMP birtokosa legyél, és emeld új szintre a motorod teljesítményét és biztonságát.

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges