RACE TECH DUAL CHAMBER PRESSURE SPRINGS FRPS 261018

Gyártó:
Cikkszám:
893007
Gyári cikkszám:
FRPS 261018

33400.000002

26299.2126

33 400 Ft

Nettó: 26 299 Ft

RACE TECH DUAL CHAMBER PRESSURE SPRINGS FRPS 261018

Rendelhető
Rendelhető

Bemutatkozik a RACE TECH Dual Chamber Pressure Springs FRPS 261018

Üdvözöljük a motoralkatrész webáruházunkban! Örömmel mutatjuk be a RACE TECH DUAL CHAMBER PRESSURE SPRINGS FRPS 261018 terméket, amely az egyik legkiválóbb választás, ha első teleszkóp rugókra van szüksége.

Kiváló minőségű teleszkóp rugók

A RACE TECH arról híres, hogy mind a teljesítmény, mind a tartósság szempontjából a legjobb minőségű motoralkatrészeket gyártja. A Dual Chamber Pressure Springs FRPS 261018 termék sem kivétel. Ezek a rugók úgy lettek tervezve és gyártva, hogy maximális teljesítményt és kiváló vezetési élményt nyújtsanak.

Specifikációk és jellemzők

  • Anyag: Magas minőségű acél
  • Méret: Specifikált kompatibilis modelleknél
  • Típus: Dual Chamber rendszert használó rugó
  • Gyártó: RACE TECH
  • Model száma: FRPS 261018

Előnyök és alkalmazási lehetőségek

Ezek a rugók hozzájárulnak a motor teljesítményének növeléséhez számos területen. A Dual Chamber technológiának köszönhetően jobb ütéscsillapítást és stabilabb vezetést biztosítanak, különösen igényes terepeken, mint például motocross vagy enduro versenyek.

A FRPS 261018 modell tartós kivitelezésének köszönhetően hosszú éveken át megbízhatóan működik, minimalizálva a karbantartás és javítás szükségét.

Miért válassza a RACE TECH-et?

A RACE TECH több évtizedes tapasztalattal rendelkezik a motoralkatrészek terén. A cég folyamatosan innovatív megoldásokkal és kiváló minőségű termékekkel járul hozzá ahhoz, hogy a motorosok a lehető legjobb élményt kapják.

Nemcsak a technológiai fejlődést és a csúcsminőségű anyagokat előnyben részesítjük, de a RACE TECH termékek gyakran versenyképes áron érhetők el, megfizethetővé téve a csúcsteljesítményt minden motoros számára.

Rendelje meg most!

Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy motorja teljesítményét új szintre emelje a RACE TECH Dual Chamber Pressure Springs FRPS 261018 segítségével! Látogasson el webáruházunkba, és rendelje meg még ma!

Ne felejtse el, hogy nálunk nem csak teleszkópalkatrészeket, hanem egyéb motoralkatrészeket és motoros ruházatot is talál!

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges