MOOSE RACING HARD-PARTS VILLA ÉS POR KENŐ KÉSZLET 43MM 56-137

Gyártó:
Cikkszám:
921220
Gyári cikkszám:
56-137

16700.000001

13149.6063

16 700 Ft

Nettó: 13 150 Ft

MOOSE RACING HARD-PARTS VILLA ÉS POR KENŐ KÉSZLET 43MM 56-137

Rendelhető
Rendelhető

MOOSE RACING HARD-PARTS VILLA ÉS POR KENŐ KÉSZLET 43MM 56-137 termékünk elengedhetetlen minden motorkerékpár tulajdonos számára, aki szívesen tartja járművét a lehető legjobb állapotban. A MOOSE márka híres kiváló minőségű motoralkatrészeiről és tartozékairól, és ez a villa és por kenő készlet sem kivétel.

Ez a készlet kifejezetten úgy lett tervezve, hogy biztosítsa a villa alkatrészek optimális működését, miközben megvédi őket a szennyeződésektől és a nedvességtől. A 43mm-es méret és a 56-137-es cikkszám biztosítja, hogy pontosan az Ön motorkerékpárjához illeszkedik.

Termékjellemzők:

  • Gyártó: MOOSE
  • Kategória: Motoralkatrész > Webshop > Teleszkópalkatrészek > Szimering
  • Méretek: 43mm
  • Termék kód: 56-137
  • Magas minőségű anyagok: Az alkatrészek tartósak és hosszú élettartammal rendelkeznek
  • Könnyű telepíthetőség: A felszerelést egyszerűvé teszi a kialakítás
  • Csökkenti a karbantartási igényt: Az alkatrészek védelme csökkenti a szükséges javítások számát

A szett tartalmazza mind az első teleszkóp villatömítéseit, mind a porvédő tömítéseket. Ezek az alkatrészek nemcsak a külső szennyeződésektől védik a villát, hanem segítenek megőrizni a hidraulikus folyadékokat is a belső részben, ezáltal optimalizálva a teljesítményt és a hosszú élettartamot.

Miért válassza a MOOSE RACING HARD-PARTS VILLA ÉS POR KENŐ KÉSZLETET?

A MOOSE fejlesztései a tartósságra és a megbízhatóságra összpontosítanak. Amit kap, az valóban prémium minőség, amely megfelel a legmagasabb ipari követelményeknek. A villa és por kenő készlet 43mm 56-137 különösen népszerű azok körében, akik rendszeresen karbantartják és optimalizálják motorkerékpárjukat.

Az anyagok szennyeződés- és kopásállósága biztosítja, hogy a szett hosszú ideig szolgálja Önt anélkül, hogy gyakran cserére szorulna. A porvédő tömítések szintén kulcsfontosságúak a szennyeződések és kosz elleni védelemben, így motorkerékpárja minden körülmények között a legjobb teljesítményét nyújtja.

Alkalmazás és kompatibilitás

A 43mm-es méret és a 56-137-es cikkszám biztosítja a széles körű kompatibilitást különféle motortípusokkal és modellekkel. Ehelyett a specifikációk szerint válassza ki a megfelelő készletet, hogy elkerülje az inkompatibilitás okozta meghibásodásokat.

Ha Ön is szívesen tartja karbantartva motorját, akkor ne hagyja ki a lehetőséget, hogy megrendelje a MOOSE RACING HARD-PARTS VILLA ÉS POR KENŐ KÉSZLET 43MM 56-137 termékünket webshopunkból!

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges
Mások még ezeket a termékeket vásárolták