PRO-CARBON RACING Yamaha Felső Teleszkópszár Védők - YZ 65 Minden Évjárat

Gyártó:
Cikkszám:
757910

36599.999952

28818.8976

36 600 Ft

Nettó: 28 819 Ft

PRO-CARBON RACING Yamaha Felső Teleszkópszár Védők - YZ 65 Minden Évjárat

Rendelhető
Rendelhető

PRO-CARBON RACING Yamaha Felső Teleszkópszár Védők - YZ 65 Minden Évjárat kiváló minőségű és tartós védelmet kínál a teleszkópszárai számára, melyek elengedhetetlenek a motorkerékpár biztonságos és zökkenőmentes működéséhez. Ezek a védők kifejezetten a Yamaha YZ 65 modellre vannak tervezve, bármely évjáratra. A PRO-CARBON RACING termékei híresek a kiváló minőségükről és megbízhatóságukról, ezért ezek a felső teleszkópszár védők is ideális választás minden Yamaha YZ 65 tulajdonos számára.

Ezek a védők szénszálas anyagból készültek, amely nemcsak könnyű, hanem rendkívül erős és ellenálló is. A szénszálas anyag nagyfokú merevséget és rugalmasságot biztosít, amely minimalizálja a sérülések kockázatát extrém körülmények között is. Ezek a védők képesek ellenállni a különböző környezeti hatásoknak, beleértve a szélsőséges hőmérsékleteket, a nedvességet, és a mechanikai hatásokat is.

A PRO-CARBON RACING Yamaha Felső Teleszkópszár Védők tervezése során nagy hangsúlyt fektettek az ergonómiára és a könnyű szerelhetőségre. A védők pontosan illeszkednek a Yamaha YZ 65 teleszkópszáraihoz, így minimálisra csökkentik a szerelési időt és a bonyodalmat. A precíz illeszkedés biztosítja, hogy a védők szilárdan a helyükön maradjanak, még a legkeményebb menetelés során is.

Ezek a teleszkópszár védők nemcsak védelmet nyújtanak, hanem javítják a motor megjelenését is. A szénszálas textúra és a fekete szín modern, sportos megjelenést kölcsönöz a motorkerékpárnak, amely kiemeli azt a tömegből. A védők elegáns kivitele harmonikusan illeszkedik a motor többi részéhez, és egy igazi profi megjelenést biztosít.

A PRO-CARBON RACING Yamaha Felső Teleszkópszár Védők egyaránt előnyösek kezdő és tapasztalt motorosok számára is. A kezdők számára nyújtott biztonság és megbízhatóság különösen fontos, míg a tapasztalt motorosok számára a teljesítmény és a stílus a legfontosabb. Ezek a védők mindkét csoport igényeit kielégítik.

Főbb jellemzők:

  • Kiváló minőségű szénszálas anyag
  • Könnyű és tartós
  • Speciálisan a Yamaha YZ 65 modellhez tervezve
  • Ergonomikus és könnyen szerelhető
  • Modern és sportos megjelenés

Ha Ön is azt szeretné, hogy motorkerékpárja mindig csúcsformában legyen, és hosszú élettartamú maradjon, nem kérdés, hogy a PRO-CARBON RACING Yamaha Felső Teleszkópszár Védők a legjobb választás. Ne hagyja, hogy a teleszkópszárak sérülései csökkentsék motorja teljesítményét és megjelenését. Válassza a legjobbat és élvezze a gondtalan motorozást minden egyes alkalommal!

Állapot Új
Márka Yamaha
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges

Utoljára megtekintett