PRO-CARBON RACING Sherco Upper Fork Protectors - Minden évjárat

Gyártó:
Cikkszám:
763902

36599.999952

28818.8976

36 600 Ft

Nettó: 28 819 Ft

PRO-CARBON RACING Sherco Upper Fork Protectors - Minden évjárat

Rendelhető
Rendelhető

A PRO-CARBON RACING Sherco Upper Fork Protectors kiváló választás minden Sherco motoros számára, aki maximális védelemmel szeretné ellátni motorkerékpárja első teleszkópjait. A védők minden évjárathoz elérhetők, tehát a legjobb opciót biztosítják függetlenül attól, melyik Sherco modell van a birtokodban.

Kiváló Minőségű Anyagok és Konstrukció

Ezek a felső teleszkópszár védők 100% szénszálból készülnek, ami nemcsak könnyű, de rendkívül tartós is. A PRO-CARBON RACING híres arról, hogy a legjobb minőségi szabványokat alkalmazza, és a termékek szigorú tesztelési folyamatokon mennek keresztül, hogy biztosítsák a maximális teljesítményt és megbízhatóságot.

Funkcionalitás és Védelem

A védők nem csak esztétikailag javítják motorkerékpárod kinézetét, hanem jelentős védelmet is nyújtanak a károsodások és kopások ellen. A szénszálas szerkezet kiválóan ellenáll az ütésnek és súrlódásnak, így hosszútávú védelmet biztosítanak a teleszkópjaidnak. Így minimálisra csökkentheted a karbantartási költségeket és meghosszabbíthatod a teleszkóp élettartamát.

Egyszerű Telepítés

A termék egyszerűen felszerelhető és nem igényel különleges eszközöket vagy szakértelmet. Minden szükséges rögzítőelem és utasítás megtalálható a csomagban, így néhány perc alatt teljesen felszerelheted a motorkerékpárodra.

Stílus és Megjelenés

A PRO-CARBON RACING termékek mindig is híresek voltak a látványos designjukról, és ezek az upper fork protectors sem kivételek. A szénszálas textúra és a kiváló minőségű felület lehetővé teszi, hogy motorod egyedi és professzionális megjelenést kapjon. Ezek a védők nem csak védelmet biztosítanak, hanem növelik a motorod esztétikai értékét is.

Specifikációk

  • Gyártó: PRO-CARBON RACING
  • Termék típusa: Felső teleszkópszár védő
  • Kompatibilitás: Sherco - Minden évjárat
  • Anyag: Szénszál
  • Szín: Szénszál mintázat
  • Telepítés: Egyszerű telepítés

Gyakran Ismételt Kérdések

Kérdés: Ezek a védők kompatibilisek minden Sherco modellel?
Válasz: Igen, a védők minden évjáratú Sherco modellel kompatibilisek.

Kérdés: Milyen karbantartást igényelnek a védők?
Válasz: A védők minimális karbantartást igényelnek, egyszerűen tisztítsd meg őket rendszeresen, hogy mindig a legjobb állapotban tartsd őket.

Kérdés: Hogyan telepíthetem a védőket?
Válasz: A csomag tartalmazza a telepítéshez szükséges összes elemet és utasítást. Néhány perc alatt könnyedén felszerelheted.

Ha komolyan veszed a motorkerékpárod védelmét és stílusát, akkor a PRO-CARBON RACING Sherco Upper Fork Protectors a tökéletes választás számodra. Ne hagyd ki ezt a kivételes lehetőséget és rendeld meg most!

Állapot Új
Márka Sherco
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges

Utoljára megtekintett