PRO-CARBON RACING KTM Felső Teleszkópszár Védők - 85 SX Minden Év

Gyártó:
Cikkszám:
759520

27399.999937

21574.8031

27 400 Ft

Nettó: 21 575 Ft

PRO-CARBON RACING KTM Felső Teleszkópszár Védők - 85 SX Minden Év

Rendelhető
Rendelhető

PRO-CARBON RACING KTM Felső Teleszkópszár Védők - 85 SX Minden Év

A PRO-CARBON RACING által gyártott felső teleszkópszár védők kifejezetten a KTM 85 SX minden évjáratához készültek. Ezek a teleszkópszár védők nem csak javítják a teleszkópok élettartamát és teljesítményét, hanem egy extra réteg védelmet is nyújtanak a különféle sérülések ellen. A magas minőségű karbon anyagból készült védők megakadályozzák a por, sár és egyéb környezeti szennyeződések bejutását a teleszkópokba.

Kiváló Minőségű Anyag

A karbon egy rendkívül tartós és könnyű anyag, amelyet világszerte használnak a motorsportban. A PRO-CARBON RACING KTM Felső Teleszkópszár Védők is ebből a csúcsminőségű karbonból készülnek, amely biztosítja a hosszú élettartamot és a könnyű súlyt.

Egyszerű Telepítés

Az egyszerű telepíthetőség érdekében a PRO-CARBON RACING teleszkópszár védőket úgy tervezték meg, hogy könnyen felhelyezhetők legyenek a KTM 85 SX modelljeire. Nincs szükség különleges szerszámokra vagy szakértelemre; mindössze néhány percre és egy alapvető eszközkészletre van szükség a beszereléshez.

Számos Előny

  • Növeli a Teleszkópok Élettartamát: A védők védik a teleszkópokat a kopás és a sérülések ellen, így hosszabb élettartamot biztosítanak a motor alkatrészeinek.
  • Csökkenti a Karbantartási Költségeket: A teleszkópok védelme révén csökkenti a szükséges javítások és cserék gyakoriságát, ami pénzmegtakarítást jelent a tulajdonosok számára.
  • Professzionális Kivitel: A karbon védők elegáns, professzionális megjelenést nyújtanak, ami különleges megjelenést kölcsönöz a motornak.

Speciális Kialakítás

A PRO-CARBON RACING KTM Felső Teleszkópszár Védők speciálisan a KTM 85 SX minden évjáratú modelljéhez készültek, amely garantálja a maximális kompatibilitást és teljesítményt. A precíz tervezés és gyártás révén a teleszkópszár védők pontosan illeszkednek a modellre, így biztosítva a legjobb teljesítményt és védelmet.

Összegzés

Ha Ön egy KTM 85 SX tulajdonosa, a PRO-CARBON RACING felső teleszkópszár védők nélkülözhetetlen kiegészítők a motorja számára. Ezek a védők hosszú távú védelmet kínálnak, csökkentik a karbantartási költségeket és javítják a motor megjelenését. Ne habozzon, válassza a PRO-CARBON RACING minőségét és végezze el a telepítést még ma!

Állapot Új
Márka KTM
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges