PRO-CARBON RACING KTM Felső Teleszkópszár Védők - 65 SX Minden Évjárat

Gyártó:
Cikkszám:
759522

36599.999952

28818.8976

36 600 Ft

Nettó: 28 819 Ft

PRO-CARBON RACING KTM Felső Teleszkópszár Védők - 65 SX Minden Évjárat

Rendelhető
Rendelhető

PRO-CARBON RACING KTM Felső Teleszkópszár Védők - 65 SX Minden Évjárat

Fedezd fel a PRO-CARBON RACING által gyártott csúcsminőségű felső teleszkópszár védőket, melyeket kifejezetten a KTM 65 SX modellekhez terveztek, bármely évjárathoz. Ezek a védők elengedhetetlen kiegészítők minden off-road motoros számára, akik a legjobb védelmet és hosszú élettartamot keresik a teleszkóprendszerük számára.

Kiváló Minőségű Anyagok

A PRO-CARBON RACING felső teleszkópszár védők prémium minőségű karbonból készülnek, amelyek rendkívül ellenállóak az ütések, kopás és egyéb mechanikai sérülésekkel szemben. A karbon anyag könnyűségének és keménységének köszönhetően kiválóan védi a teleszkópszárakat anélkül, hogy jelentősen növelné a motorkerékpár súlyát.

Tökéletes Illeszkedés Minden 65 SX Modelre

Ezek a teleszkópszár védők precízen lettek megtervezve, hogy tökéletesen illeszkedjenek a KTM 65 SX modellekhez minden évjáratban. A pontos illeszkedés biztosítja, hogy a teleszkópok megfelelő védelmet kapjanak, ami elősegíti a jobb teljesítményt és hosszabb élettartamot.

Könnyű Telepítés

A PRO-CARBON RACING teleszkópszár védők egyszerűen és gyorsan telepíthetők, így minimálisra csökkentik a szerelés idejét. A csomag részletes telepítési útmutatót tartalmaz, mellyel akár otthoni körülmények között is könnyen felhelyezhetők a védők.

Fokozott Teljesítmény és Stílus

Nem csak a védelemre fektetnek hangsúlyt, hanem a stílusra is. A karbon dizájn modern, sportos megjelenést kölcsönöz a motorkerékpárnak, miközben javítja annak aerodinamikai tulajdonságait. A PRO-CARBON RACING védők segítségével a motorod nem csak jól fog kinézni, de még jobban is fog teljesíteni a kihívásokkal teli terepeken.

Kiváló Választás Off-Road Motorosoknak

Legyen szó amatőr vagy profi motorosról, ezek a teleszkópszár védők biztosítják a legmagasabb szintű védelmet és megbízhatóságot. A PRO-CARBON RACING elkötelezett a minőség és teljesítmény iránt, így biztos lehetsz benne, hogy a termékek megfelelnek a legszigorúbb követelményeknek is.

Összefoglalás

A PRO-CARBON RACING KTM felső teleszkópszár védők elengedhetetlenek minden KTM 65 SX motocross motorhoz. A kiváló minőségű karbon anyagok, a precíz illeszkedés és a könnyű telepítés mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a motorod hosszú távon is kiváló állapotban maradjon. Ne habozz, rendeld meg most, és tapasztald meg a PRO-CARBON RACING nyújtotta előnyöket!

Állapot Új
Márka KTM
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges