PRO-CARBON RACING Kawasaki Felső Teleszkópszár Védők - KX85 Minden Évjárat

Gyártó:
Cikkszám:
759662

27399.999937

21574.8031

27 400 Ft

Nettó: 21 575 Ft

PRO-CARBON RACING Kawasaki Felső Teleszkópszár Védők - KX85 Minden Évjárat

Rendelhető
Rendelhető

PRO-CARBON RACING Kawasaki Felső Teleszkópszár Védők - KX85 Minden Évjárat

Ha a legjobbat keresed a motoralkatrészek terén, ne keresgélj tovább! A PRO-CARBON RACING Kawasaki Felső Teleszkópszár Védők mindent biztosítanak, amire egy valódi motorosnak szüksége lehet. Ezek a védők kifejezetten a KX85 minden évjáratához készültek, és kiváló minőségükkel és tartósságukkal emelkednek ki a többi közül.

Az első és legfontosabb szempont a kiváló védelem. Ezek a felső teleszkópszárvédők kimondottan úgy lettek tervezve, hogy megóvják a teleszkópszárakat a kövektől, sártól, portól és egyéb út közbeni veszélyektől. A karbon anyag használata biztosítja a védők kiemelkedő merevségét és ellenálló képességét, anélkül hogy plusz súlyt adnának a motorhoz.

Továbbá, a karbon anyag egyedi tulajdonságai miatt ezek a védők nem csak funkcionálisak, de esztétikailag is kiválóak. A karbon szövet jellegzetes mintázata és fényes felülete modern megjelenést kölcsönöz a motornak, amit minden motoros büszkén mutogathat.

A felszerelésük egyszerű és gyors. A PRO-CARBON RACING tervezői gondoskodtak róla, hogy a telepítési folyamat ne legyen bonyolult, így bárki könnyedén felszerelheti ezeket a védőket saját motorkerékpárjára. A mellékelt részletes útmutatóban minden lépés világosan le van írva, így nem szükséges semmilyen speciális szerszám vagy technikai tudás a telepítéshez.

Ezek a védők kiválóan alkalmasak mindenféle terepviszonyokhoz, legyen szó ösvényekről, erdei utakról vagy akár versenypályákról. Minden PRO-CARBON RACING termék szigorú teszteléseknek van alávetve, hogy biztosítsák a legmagasabb minőségi követelményeknek való megfelelést. Így tehát biztos lehetsz benne, hogy egy megbízható és hosszan tartó terméket kapsz.

Fő jellemzők:

  • Kifejezetten a Kawasaki KX85 minden évjáratához tervezve
  • Kiváló minőségű karbon anyag
  • Könnyű súly, nagy merevség
  • Egyszerű felszerelés beépített útmutatóval
  • Modern megjelenés
  • Maximális védelem a teleszkópszárak számára

Ha fontos számodra a motorkerékpárod védelme és a tartósság, akkor a PRO-CARBON RACING Felső Teleszkópszár Védők a legjobb választás számodra! Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, és rendeld meg még ma webshopunkból.


Megjegyzés: A termék kizárólag a Kawasaki KX85 modellekhez alkalmas, minden évjárat esetében.

Állapot Új
Márka Kawasaki
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges