PRO-CARBON RACING Beta Felső Teleszkópszár Védők - Minden évjárat

Gyártó:
Cikkszám:
763238

36599.999952

28818.8976

36 600 Ft

Nettó: 28 819 Ft

PRO-CARBON RACING Beta Felső Teleszkópszár Védők - Minden évjárat

Rendelhető
Rendelhető

PRO-CARBON RACING Beta Felső Teleszkópszár Védők - Minden évjárat - tökéletes választás minden motoros számára, aki maximális védelmet keres teleszkópja számára. A speciálisan kialakított védők optimális védelmet nyújtanak a teleszkópok számára, akár terepen, akár aszfalton használod motorodat. Ezek a védők a PRO-CARBON RACING-től származnak, amely elismert név a motoralkatrészek piacán a magas minőségű, tartós és könnyű alkatrészeiről.

A PRO-CARBON RACING Beta Felső Teleszkópszár Védők úgy lettek kialakítva, hogy minden évjáratú Beta motorral kompatibilisek legyenek. Ez azt jelenti, hogy nem számít milyen évjáratú a motorod, ezek a védők tökéletesen illeszkednek rá. A védők telepítése egyszerű és gyors, így kevesebb időt töltesz szereléssel, és több időd marad a vezetés élvezetére.

Ezek a teleszkópszár védők prémium minőségű karbon kompozit anyagból készültek, amelyek könnyűek, de rendkívül tartósak. A karbon kompozit anyag nem csak a védelem szempontjából kiváló, hanem esztétikailag is vonzó, modern megjelenést biztosít a motorodnak. Az anyag ellenáll az extrém hőmérsékleteknek és a mechanikai behatásoknak, így biztos lehetsz benne, hogy hosszú távon is megvédik teleszkópjaidat.

A PRO-CARBON RACING Beta Felső Teleszkópszár Védők további előnyei közé tartozik a könnyű karbantartás. A felszerelést követően nem igényelnek különösebb odafigyelést, mivel ellenállnak a környezeti hatásoknak és a szennyeződéseknek. Egyszerűen moshatók le vízzel, és máris újra úgy néznek ki, mint az első használatkor.

Ezek a teleszkópszár védők nem csak a teleszkópok fizikai védelmét szolgálják. A karbon kompozit anyag segít elnyelni a rezgéseket és csökkenteni a zajt, ami végső soron a vezetési élményt is kényelmesebbé és élvezetesebbé teszi. Ez különösen hosszabb túrákon vagy nehezebb terepen vezetve fontos szempont.

Összességében a PRO-CARBON RACING Beta Felső Teleszkópszár Védők - Minden évjárat kiváló befektetés minden motoros számára, aki szeretné megvédeni és javítani járművét. Az időtálló anyagok, a könnyű telepítés és karbantartás, valamint a kiváló minőség és dizájn mind hozzájárulnak ahhoz, hogy ezek a védők a legjobb választást jelentik a motorod számára.

Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, hogy motorodat a legjobb védelemmel lásd el! Látogasd meg webshopunkat és rendeld meg a PRO-CARBON RACING Beta Felső Teleszkópszár Védőket még ma!

Állapot Új
Márka BETA
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges