PRO-CARBON RACING Yamaha Top Upper Fork Protectors - YZ85 összes évjárat

Gyártó:
Cikkszám:
757909

27399.999937

21574.8031

27 400 Ft

Nettó: 21 575 Ft

PRO-CARBON RACING Yamaha Top Upper Fork Protectors - YZ85 összes évjárat

Rendelhető
Rendelhető

PRO-CARBON RACING Yamaha Top Upper Fork Protectors - YZ85 összes évjárat

Üdvözöljük webshopunkban, ahol minőségi motoralkatrészek és motoros ruházat széles választékát találja. Engedje meg, hogy bemutassuk Önnek a PRO-CARBON RACING által gyártott kivételes Yamaha Top Upper Fork Protectors - YZ85 összes évjárat modellt!

A PRO-CARBON RACING teleszkóp védők kifejezetten a Yamaha YZ85 modellekhez készültek, bármely évjárathoz. Ezek a felső teleszkópszár védők kiemelkedő védelmet nyújtanak, és jelentősen megnövelik motorja élettartamát.

Kiemelkedő minőség és tartósság

A PRO-CARBON RACING híres a motoros közösségben a kiváló minőségű termékeiről, és ezek a teleszkóp védők sem jelentenek kivételt. A készülékek prémium minőségű karbon anyagból készülnek, amely könnyű, mégis rendkívül tartós. Ez a kombináció nemcsak a motorozási élményt javítja, hanem biztonságosabb is, mivel a védő megakadályozza a szennyeződések, sár és kisebb kövek által okozott sérüléseket.

Optimális védelem nehéz körülmények között is

Ha off-road motorozás szerelmese, különösen fontos, hogy motorkerékpárja minden eleme megfelelően védve legyen. A PRO-CARBON RACING felső teleszkópszár védők különösen hasznosak kemény terepen való motorozás közben, mivel hatékonyan védenek a teleszkópszárra kerülő szennyeződésektől és kopástól. Ez segít megőrizni a teleszkópszár integritását és maximális teljesítményét.

Könnyű és gyors felszerelés

Nem kell profi szerelőnek lennie ahhoz, hogy felszerelje a PRO-CARBON RACING Yamaha Top Upper Fork Protectors-ét. Az egyszerű és gyors telepítési folyamatnak köszönhetően bárki könnyedén elvégezheti otthon, minimális szerszámok felhasználásával. Az instrukciók részletes leírást tartalmaznak, hogy segítsék Önt a telepítés során.

Stílusos megjelenés

A védők nemcsak funkcionálisak, hanem stílusosak is. A karbon anyag egy modern, agresszív megjelenést kölcsönöz motorkerékpárjának, ami különösen vonzó lehet a versenyzést kedvelők számára. Ezzel a termékkel nemcsak védelemre tehet szert, hanem megjelenésében is javíthat motorján.

Összegzés

A PRO-CARBON RACING Yamaha Top Upper Fork Protectors - YZ85 összes évjárat egy olyan kiváló minőségű termék, amely minden Yamaha YZ85 tulajdonos számára elengedhetetlen kiegészítő. A karbon anyagból készült konstrukció, az egyszerű telepítés és a stílusos megjelenés mind hozzájárulnak ahhoz, hogy motorja mindig kiváló állapotban legyen. Ha Ön is komolyan veszi a motorozást, ne hagyja ki ezt a fantasztikus lehetőséget! Látogasson el webshopunkba, és szerezze be a legjobb teleszkóp védőt motorjához még ma!

Állapot Új
Márka Yamaha
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges