PRO-CARBON RACING Yamaha Felső Teleszkópszár Védők - YZ125 to 450 Mindenév

Gyártó:
Cikkszám:
757911

36599.999952

28818.8976

36 600 Ft

Nettó: 28 819 Ft

PRO-CARBON RACING Yamaha Felső Teleszkópszár Védők - YZ125 to 450 Mindenév

Rendelhető
Rendelhető

A PRO-CARBON RACING Yamaha Felső Teleszkópszár Védők egy kiváló minőségű és rendkívül tartós alkatrész a motorkerékpár-rajongók számára. Az összes YZ125-től YZ450-ig terjedő modellhez illeszkedik, bármilyen évjáratból, így ezek a teleszkópszár védők ideális választás mindazok számára, akik magas szintű védelmet és stílust kívánnak biztosítani motorkerékpárjuk számára.

A Pro-Carbon Racing cég már régóta ismert a kiváló minőségű motorkerékpár-alkatrészek gyártásáról. Ezek a teleszkópszár védők magas minőségű szénszálas anyagból készülnek, amely híres a rendkívüli szilárdságáról és könnyűsúlyáról. A szénszálas anyag nem csak tartósságot és hosszú élettartamot biztosít, hanem egyedi megjelenést is kölcsönöz a motorkerékpárnak.

A PRO-CARBON RACING Yamaha Felső Teleszkópszár Védők tökéletes védelem a terepmotorozás során. A durva terepen való közlekedés rengeteg kihívással járhat, különösen a teleszkópok esetében, amelyek könnyen sérülhetnek a kőfelverődésektől, sártól és egyéb külső behatásoktól. Ezek a védők hatékonyan óvják teleszkópját a különböző káros hatásoktól, meghosszabbítva azok élettartamát és javítva a vezetési élményt.

A termék telepítése rendkívül egyszerű, így nem igényel különleges szaktudást vagy eszközöket. A mellékelt utasításoknak köszönhetően gyorsan és gond nélkül felszerelhető. A pontos illeszkedés biztosítása érdekében a védők tervezése és gyártása során szigorú minőség-ellenőrzési folyamatokat alkalmaztak.

Technikai jellemzők:

  • Kiváló minőségű szénszálas anyagból készült
  • Kimagasló tartósság és hosszú élettartam
  • Könnyed telepítés
  • Minden YZ125-től YZ450-ig terjedő modellhez illeszkedik
  • Egyedi és stílusos megjelenés

Összegzésként elmondhatjuk, hogy a PRO-CARBON RACING Yamaha Felső Teleszkópszár Védők ideális választást jelentenek minden Yamaha YZ125-től YZ450-ig terjedő modell tulajdonosa számára, akik szeretnék megóvni motorjukat a terepen való közlekedés megpróbáltatásaitól. A magas minőségű szénszálas anyagnak köszönhetően ezek a védők nemcsak a sérülések ellen védenek, hanem esztétikailag is feldobják a motor megjelenését. Ne habozzon, szerezze be most a PRO-CARBON RACING Yamaha Felső Teleszkópszár Védőket, és biztosítson hosszabb élettartamot motorkerékpárjának!

Állapot Új
Márka Yamaha
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges